- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
- Konu Sahibi beybigirll
Benim iftar menum: 1 kase corba ve pide, yarim porsiyon patlican kebabi ve kuru domates salatasi...spor da yapmadim bugun hic halim yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 15 yildir kullaniyorum bir yan etki gormedimBir de bir sey diyeceğim ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, başka bi tedavi sürecinde olduğum için buna zorunluyum. Hapın kilo aldırıp aldırmadığını araştırdım aldırmaz diyorlar. Ama belkide ödem şişlik falan yapiyo o yüzden tartıda görünmüyor.
Eşimle diyet çok zorArada kacamak olur yaa asiriya kacma yeter
Eşim de beni gıcık ediyor bazen. Şunu yiyor musun, bunu yiyor musun, abartıyorsun bir lokmadan ne olacak ki vs vs.Eşimle diyet çok zor
Sirf bu yuzden esimle beraber basladik o verdi ben boyle kaldimEşim de beni gıcık ediyor bazen. Şunu yiyor musun, bunu yiyor musun, abartıyorsun bir lokmadan ne olacak ki vs vs.
Aynen cnm cümleler çok tanıdıkEşim de beni gıcık ediyor bazen. Şunu yiyor musun, bunu yiyor musun, abartıyorsun bir lokmadan ne olacak ki vs vs.
Erkeklerin bizden daha fazla kaloriye ihtiyacı var birde erkeklerin metabolizması kadınların metabolizmasından iki kat hızlı çalışıyorSirf bu yuzden esimle beraber basladik o verdi ben boyle kaldim
Amin cnm seninde mübarek olsunHepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere. Dualarda buluşmak dileğiyle
Tesekkurler...Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere. Dualarda buluşmak dileğiyle
Cok az yemissin...🖒İftar menüm
4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Bir dilim mücver
Cok basarili bir kalori..Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar.
Bugünkü kalorim 1204.