- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.041
Biraz pişirmeni tavsiye ederim çünkü diğer türlü çok yumuşamıyor tadı yavan geliyorBen de hiç yulaf yemedim şimdiye kadar.Yoğurtla mı karıştırıp yedin meyve de ekledin mi içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz pişirmeni tavsiye ederim çünkü diğer türlü çok yumuşamıyor tadı yavan geliyorBen de hiç yulaf yemedim şimdiye kadar.Yoğurtla mı karıştırıp yedin meyve de ekledin mi içine
Teşekkür ederimBiraz pişirmeni tavsiye ederim çünkü diğer türlü çok yumuşamıyor tadı yavan geliyor
Rica ederim cnmTeşekkür ederim
Benim meyvelerle pek aram yok normalde de tüketmiyorum o yüzden ilk gün doyamam diye muz ekledim ama tadını ben beğenmedim sadace yoğurtlu daha lezzetli geldi bana tadı yoğurt çorbası tadında
Canım yoğurda koyup 5 dk bekleyince çok yumuşak oluyor. Ben de pişirmeden yiyorum.Biraz pişirmeni tavsiye ederim çünkü diğer türlü çok yumuşamıyor tadı yavan geliyor
Geçmiş olsun cnmKızlar adet olduğum için gece kalkmadım. Sabah da 1 bardak süt içtim. Midem kötü birşey yemedim.
Kız memlekette diyeti çok bozmayasın:) Memleket neresi?Kızlar ben bu haftaki kilo güncellememi yapayım 63.5 olmuşum 400 gram gitmiş ama iyi bence yine de seyahat iznimi aldım gitmeden buzlukta ne varsa onu yiyoruz iki gündür
istanbula gidiyoruz, eşimin ve benim ailemiz orada yaşıyor artık bi kayınvalide bi anne gide gele zayıflar mıyım kilo mu alırım bilememKız memlekette diyeti çok bozmayasın:) Memleket neresi?
Anaaam millet ordan kaçıyor:) Siz de mecburen aileler var gideceksiniz. İyi kopma tamamen buradan.istanbula gidiyoruz, eşimin ve benim ailemiz orada yaşıyor artık bi kayınvalide bi anne gide gele zayıflar mıyım kilo mu alırım bilemem
Vallahi öyle ama biz Van’da bi ilçede yaşıyoruz tüm arkadaşlar gitti hava kuru sıcak fenalık bastı artık:)Anaaam millet ordan kaçıyor:) Siz de mecburen aileler var gideceksiniz. İyi kopma tamamen buradan.
Evet Van'a 2 kez geldim. Sıcağı çok kötü oranın da. Sağlıkla gidin inşallah.Vallahi öyle ama biz Van’da bi ilçede yaşıyoruz tüm arkadaşlar gitti hava kuru sıcak fenalık bastı artık:)
Evet Van'a 2 kez geldim. Sıcağı çok kötü oranın da. Sağlıkla gidin inşallah.
Annelerin yanında kilo alınır sonrasında icabına bakarım dersen çok abartmadan keyfini sür canımistanbula gidiyoruz, eşimin ve benim ailemiz orada yaşıyor artık bi kayınvalide bi anne gide gele zayıflar mıyım kilo mu alırım bilemem
Çok teşekkür ederim canım, artık abartmadan mis gibi yemeklerin tadına bakarız biraz:))Annelerin yanında kilo alınır sonrasında icabına bakarım dersen çok abartmadan keyfini sür canım