- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
- Konu Sahibi beybigirll
40 dk yürüdüm toplam 3 km. bugün bir de ev temizliği yapmıştım baya verimli bi gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet yavaş yavaş yapabilirsin hakkındır.Bugun ici fistik dolu bir kurabiye yedim artik bu kacamaklari yapabilirim dedim..nede olsa hedefe az kaldi
Korumayla biraz dikkati beraber yapmayi dusunuyorum bu hafta...600 gr versem yetecek bu hafta...Evet evet yavaş yavaş yapabilirsin hakkındır.
Aynen bende yorgun hissediyorum kendimiuKızlar bugün hava çok sıcaktı temizlik yaptım susuzluktan dakika sayıyordum resmen çok yorgunum spor falan yapamayacam
Çoktan hakettin canım afiyet olsunBugun ici fistik dolu bir kurabiye yedim artik bu kacamaklari yapabilirim dedim..nede olsa hedefe az kaldi
Ben de börekçiyim bugünSahuru: biberli omlet, peynir, zeytin, salatalık. bir ufak parça da börek yedim yalnız bugün biraz acıkmışım ben, zeytinle peyniri fazla fazla yedim
Hava bugun cok sicak yanmadin mi yuruyusteBugün de 10 bin adım attım arkadaşlar. Şimdi de eve yemek hazırlığına geçiyorum
Yağını kesme canım ben hep ekliyorum yağsız olunca vitamin emilimi minimumda kalıyor çünküKızlar bir şey soracağım siz salatalarınıza falan yağ ekliyor musunuz, ben koca bir kaseye 1 yemek kaşığı kadar atıyorum naturel zeytinyağından, öyle market zeytinyağlarından da değil, acaba kesmem gerekiyor mu
Bende butun herseyi normal hali ile yiyorum.... salataya nar eksisi yag limon muhakak koyarim.. diyet yada az yagli urunlere cok inanmiyorum ...Kızlar bir şey soracağım siz salatalarınıza falan yağ ekliyor musunuz, ben koca bir kaseye 1 yemek kaşığı kadar atıyorum naturel zeytinyağından, öyle market zeytinyağlarından da değil, acaba kesmem gerekiyor mu
Hem sağlıklı yağlara vücudun ihyiyacı var.Kesmemiz gereken aslında çöp karbonhiratlar