- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Bugün gömdüm gömdüm yarın kaçamak yapacaktım eşim yüzünden bugün yaptım
Tantuni yedim
Tantuni yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ya da 15 dakika yapıyorum ben de. Mekik, kalça hareketi VS.Yer hereketlerini hiç sevmiyorum keşke ayakta halletmenin bi yolu olsa
157 cmBoy kaçtı canım
Aşağı yukarı herkes aynı boyda sanırım157 cm
Siz artık korumaya geçersiniz canım yavaş yavaş. Gayet iyi bence157 cm
Bencede ben o kiloda olsam hayatta diyet yapmamSiz artık korumaya geçersiniz canım yavaş yavaş. Gayet iyi bence
Canim 51 e dusup orada sabitleyeyim diyorum....1 kilo bonus kalsin diyorumAmaaan kıyafette düz dursun da karın kaslarının sertleşmesi çok zor.Evlatlarını Allah bağışlasın canım.Bu kiloyu sabitleyecek misin devam mı edeceksin planın ne şimdi
Bunları neden sorduğumu biliyorsun di mi
Boylarımız aynı sen kilo verdikçe ben daha çok motive oluyorum
Yok yok siz korumaya geçin gayet iyisiniz. Hem bize de koruma tüyoları verirsinizCani
Canim 51 e dusup orada sabitleyeyim diyorum....1 kilo bonus kalsin diyorum
Al benden de o kadar ama plank falan yapabilirim belkiYer hereketlerini hiç sevmiyorum keşke ayakta halletmenin bi yolu olsa
Bakayim...kendimce zorlanmadan yapilacak 10 dakikalik bir set olusturmayi dusunuyorumÖnemli olan vermen bence az ya da çok farketmez.Hatta yavaş verilen kilolar geri alınmıyor.you tube da fitness partnerim diye bi hoca var onu çok beğeniyorum ona bi baksana zumba filan yaptırıyor çok eğlenceli
Yaw valla oyle deme yillar boyu 52 yi gecmemis biri olarak fazlaydi kilom kiyafetlerin kimisi olmuyordu...Bencede ben o kiloda olsam hayatta diyet yapmam
Tuyo kolay benim plan hazir ...normal ye aksamdan sonra abur cubur yeme...tatli sevmem zaten onuda haftada bir yesem islem tamam...haftada 2-3 de yurursem degme keyfime...Yok yok siz korumaya geçin gayet iyisiniz. Hem bize de koruma tüyoları verirsiniz
Senin boyun uzun ...bencede iyi olur helede kemiklerinde iri ise cok fit olursunBen 72'ui görürsem orda korumaya geçeceğim. Tabi görürsem. Ramazandan sonra yaklaşık 5 kilo daha vermek demek bu. Daha yolum çok
Yaz mevsiminde geceler kısa diye daha rahat diyet yapılıyor. Abur cubur düşünecek vakit olmuyor. Tatlı ben de sevmiyorum. Bahçeye gidince biraz iştahım açılıyor. Onu da frenlerim artıkTuyo kolay benim plan hazir ...normal ye aksamdan sonra abur cubur yeme...tatli sevmem zaten onuda haftada bir yesem islem tamam...haftada 2-3 de yurursem degme keyfime...
Senin boyun uzun ...bencede iyi olur helede kemiklerinde iri ise cok fit olursun
İnşallah.
Çevremdekiler de öyle diyor ama biz kadınlar takıntılıyız işte.İnan sen de olsan yapardınBencede ben o kiloda olsam hayatta diyet yapmam
Harika olur canım ben de 50-51 e düşüp görüntüme göre karar vereyim diyorumCani
Canim 51 e dusup orada sabitleyeyim diyorum....1 kilo bonus kalsin diyorum
Bu kızlar giderse biz devam ederiz artıkkızlar hepinizi tebrik ederimm. benim daha yolum var diyet konusunda sanırım :/ 4-5 kilo versem daha mutlu olacağım orası kesin. yazın da virüs olayları biterse reformer pilatese devam edeceğim gerçekten vücudu inanılmaz toparlıyor ben düğünümden önce yapmıştım her gelinlik provamda daraltma yapıyordu gelinlikçi