- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Kızlar tartıldım 58.7 çıktım
Bu hafta az kilo vermişim 1 kilo 300 gram
Geçen hafta 2.5 kilo vermiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e çok iyi canım.Kızlar tartıldım 58.7 çıktım
Geçen haftaya göre pek iyi sayılmaze çok iyi canım.
Almadığımız üzerine az ya da çok verdiğimiz her sonuç iyidir bence.Kızlar ben de tartıldım.52.2 çıktım.500 g gitmiş.Beklediğimden daha iyi.Ben de memnunum sonuçtan
Sen de vermişsin canım, tabi insan emek verince çabucak gitsin istiyor. Ama maalesef öyle olmuyor. İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırız.Ben 63.9
Sen de vermişsin canım, tabi insan emek verince çabucak gitsin istiyor. Ama maalesef öyle olmuyor. İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırız.
Yarın eşime söz verdim hamburger yiyeceğizben tam anlamıyla dikkat ediyorum diyemem ona rağmen iyi yani her şey bir anda olmaz, önümüzdeki 5 gün sıfır kaçamakla geçirmeyi planlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım haftaya
Öyle mi sorun olmaz mıHamburgerde sorun yok bence canım yanına patates sos falan yemezsen tabii
Evt cnm bir tek sen kaldınbeybigirll sende durum ne kuzum
bize sürpriz yapacak sayfa kurucumuz :)Evt cnm bir tek sen kaldın
Olabilir :)bize sürpriz yapacak sayfa kurucumuz :)
Ben de yarın ev hamburgeri yapıcam gayet güzel oluyorYarın eşime söz verdim hamburger yiyeceğiz
Pelin de daha açıklamadı sanki ben mi kaçırdım yoksa yineEvt cnm bir tek sen kaldın