- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Evt bende devam edecem sanırımBu kızlar giderse biz devam ederiz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt bende devam edecem sanırımBu kızlar giderse biz devam ederiz artık
Onlar da bizi motive ederler artıkBu kızlar giderse biz devam ederiz artık
Evet Allahtan evdeyiz 4 gun zorunlu olarak...Bu gün o kadar sıcaktı ki iftarı zor ettim ramazanın başından beri ilk defa bu kadar zorlandım haftasonu daha sıcak olacakmış
Ben büyük şehirde yaşamıyorum. Yasak yok bizde. Sadece yürüyüşe çıkarımEvet Allahtan evdeyiz 4 gun zorunlu olarak...
SanslisinBen büyük şehirde yaşamıyorum. Yasak yok bizde. Sadece yürüyüşe çıkarım
Cok basarili sporla destekliyor mu? Erkekler kolay kilo veriyor esim diyet yapmadigi halde ramazanda 2 kilo verdiEsimde cok kiloluydu 1,5 ayda tam 13 kilo verdi ve hala da veriyo. 92 ile basladi suan 75 falan o civarda geziyo. Onun kilolar hizlica gidiyo benim ki kaliyoEki Görüntüle 2635711
Su hale bakin bu sadece 1,5 ayda olan
Yok canimmm ne sporu hic bisey yok. Ayni seyleri yedik ictik hatta belki ben daha az yedim ama ben 4 kilo verdim o 13Cok basarili sporla destekliyor mu? Erkekler kolay kilo veriyor esim diyet yapmadigi halde ramazanda 2 kilo verdi
Bravo ya. Darısı başımıza. İyi hepimiz yola devam o zamanEsimde cok kiloluydu 1,5 ayda tam 13 kilo verdi ve hala da veriyo. 92 ile basladi suan 75 falan o civarda geziyo. Onun kilolar hizlica gidiyo benim ki kaliyoEki Görüntüle 2635711
AminnnnBravo ya. Darısı başımıza. İyi hepimiz yola devam o zaman
Erkeklerin kas kütlesi daha fazla olduğu için daha hızlı kilo veriyorlar canım çünkü metabolizmaları daha hızlı çalışıyor eşimi görsen inanılmaz çok yer ve yıllardır aynı kiloda ve daha da acısı çok yemediğini iddia eder.Ben onun kadar yesem ki yiyemem kesin morbid obez olurdum.Esimde cok kiloluydu 1,5 ayda tam 13 kilo verdi ve hala da veriyo. 92 ile basladi suan 75 falan o civarda geziyo. Onun kilolar hizlica gidiyo benim ki kaliyoEki Görüntüle 2635711
Erkeklerin kas kütlesi daha fazla olduğu için daha hızlı kilo veriyorlar canım çünkü metabolizmaları daha hızlı çalışıyor eşimi görsen inanılmaz çok yer ve yıllardır aynı kiloda ve daha da acısı çok yemediğini iddia eder.Ben onun kadar yesem ki yiyemem kesin morbid obez olurdum.
Kadınlarda hormon dengesizliği regl falan cok etkiliyo canım erkeklerin bünye daha farklı.Esimde cok kiloluydu 1,5 ayda tam 13 kilo verdi ve hala da veriyo. 92 ile basladi suan 75 falan o civarda geziyo. Onun kilolar hizlica gidiyo benim ki kaliyoEki Görüntüle 2635711
Hayirlisi bakalim benim ki de yavas yavas gidiyo gibi kalici olur insallahKadınlarda hormon dengesizliği regl falan cok etkiliyo canım erkeklerin bünye daha farklı.
Aynen zamanımda bi 10 kg vermiştim 6 aydaydı sanırım o 10 kiloyu bi daha hiç almadım.Hiçbir zaman şok diyetlere inanmadım.En iyisi yavaş ve sağlıklı vermekHayirlisi bakalim benim ki de yavas yavas gidiyo gibi kalici olur insallah