- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
- Konu Sahibi beybigirll
Canim isten yeni geldim valla....
Kilo: 51,6 bence yeterrli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim sede vermissin gayet guzel gidiyoz bencePelin de daha açıklamadı sanki ben mi kaçırdım yoksa yine
Herkes eksi bu cok basarili bence pes etmeden bugune geldik. kaldi 1 hafta...Benden de gelsin bakalimmm 61,9-700 oluyooo
Çok iyi canım yetmez mi? Hepimize aferin. Çok şükür herkes eksideCanim isten yeni geldim valla....
Sürekli tartıldığım için kafam karışmış, 64.4’ müş.Yalnız benim geçen haftaki bakiyem eksik yazılmış 64.7 değil miydim ben yav
Ooooo harikasın nasıl göbiş falan tamamen gitmiştir di mi.Canim isten yeni geldim valla....
Ellerine sağlık canım.Gerçekten herkes kilo vermiş bu hafta.Hepimizi tebrik ediyorumTabloyu gonderiyorum arkadaslar bakarsiniz
Yuzum biraz kuculdu ama cok gocmedi valla...butun kiyafetlerim oluyo dar olanlar bile iyi duruyor ama gobek hareketi yapmadigimdan siki degil...kiyafette duz duruyorda hala yumusak...ikiz dogum kolay olmuyor benim oglanlar ikiz 18 yasina geldiler ama o zamandan beri karin kaslarim eskisi gibi degil...tek yaptigim spor yuruyus ve eliptik yeni yeni...Ooooo harikasın nasıl göbiş falan tamamen gitmiştir di mi.
Eteğin pantolonun altından hiç belli olmaz.Harika göründüğüne eminim.Yüzün nasıl çöktü filan diyen var mı
Bende biraz kas mi calismak lazim diyorum..evde zor ama yer hareketi yapmaliyim benim icin cok zor ama hedefe az kaldi 1 hafta belki denerimFarkli biseyler mi yapmak lazim acaba sanki cok rutine bindim ne dersiniz
Amaaan kıyafette düz dursun da karın kaslarının sertleşmesi çok zor.Evlatlarını Allah bağışlasın canım.Bu kiloyu sabitleyecek misin devam mı edeceksin planın ne şimdiYuzum biraz kuculdu ama cok gocmedi valla...butun kiyafetlerim oluyo dar olanlar bile iyi duruyor ama gobek hareketi yapmadigimdan siki degil...kiyafette duz duruyorda hala yumusak...ikiz dogum kolay olmuyor benim oglanlar ikiz 18 yasina geldiler ama o zamandan beri karin kaslarim eskisi gibi degil...tek yaptigim spor yuruyus ve eliptik yeni yeni...
Yer hereketlerini hiç sevmiyorum keşke ayakta halletmenin bi yolu olsaBende biraz kas mi calismak lazim diyorum..evde zor ama yer hareketi yapmaliyim benim icin cok zor ama hedefe az kaldi 1 hafta belki denerim
Boy kaçtı canımAmaaan kıyafette düz dursun da karın kaslarının sertleşmesi çok zor.Evlatlarını Allah bağışlasın canım.Bu kiloyu sabitleyecek misin devam mı edeceksin planın ne şimdi
Bunları neden sorduğumu biliyorsun di mi
Boylarımız aynı sen kilo verdikçe ben daha çok motive oluyorum