- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domatesli biber en sevdiğimden :)Eki Görüntüle 2635309 sahur menummm
Midem kavruluyo resmen amacin biberiyle yapmis olma ihtimalim cok yuksekDomatesli biber en sevdiğimden :)
Yanmışsındır o zaman yağların kurtuluşu yok cayır cayır yanacaklarMidem kavruluyo resmen amacin biberiyle yapmis olma ihtimalim cok yuksek
Ayy oyle olsaydi dal gibi kalirdim. Ama tabi önceden 1 ekmege yakin yiyodum o tavanin hepsini bugun ordaki ekmekle ve catallaYanmışsındır o zaman yağların kurtuluşu yok cayır cayır yanacaklar
Ama ekmekle acayip güzel gidiyorAyy oyle olsaydi dal gibi kalirdim. Ama tabi önceden 1 ekmege yakin yiyodum o tavanin hepsini bugun ordaki ekmekle ve catalla
Hedef neydiİlk tartı benden gelsin :) 77.5 olmuşum kızlar. Yani - 1000. Buna da hamd olsun. Bayrama 76için uğraşacağım ama biraz zor gibi.76.5 da kabulüm
bu hafta için mi? 1,5 kilo hedeflemiştim. Bayramda da en azından 100 gram dahi olsa 76'nın altına düşmeyi istiyordum. ama zor gibi.Hedef neydi
Bayrama bir hafta var daha haftada bir kilo veriyorsun en azından 76 olursunbu hafta için mi? 1,5 kilo hedeflemiştim. Bayramda da en azından 100 gram dahi olsa 76'nın altına düşmeyi istiyordum. ama zor gibi.
İnşallah canım. Yemek sizlere göre daha fazla yiyorum galiba. Ama bu hafta 10bin adımın altına düşmedim. Tabana kuvvet yine. Haftaya cuma falan adet olurum.Bayrama bir hafta var daha haftada bir kilo veriyorsun en azından 76 olursun
İnşallah vermişsindir. Adetten sonraki hafta benim de duraksamıştı biraz.Ben tartılmaya korkuyorum
İyi sporyapıyorsun senİnşallah canım. Yemek sizlere göre daha fazla yiyorum galiba. Ama bu hafta 10bin adımın altına düşmedim. Tabana kuvvet yine. Haftaya cuma falan adet olurum.
Ben deee dün akşamdan beri bi şişkinlik falan o kadar yürüdüm geçmediBen tartılmaya korkuyorum
Daha önceden de deneyimlediğim bir zayıflama yöntemi olduğu için pes etmemeye çalışıyorum canım. Zihnimi de rahatlatıyor. Doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum. O yüzden yürüyüş, ders çalışmaktan daha cazip geliyorİyi sporyapıyorsun sen
Ders ders ders şu aralar çok skldm ondanDaha önceden de deneyimlediğim bir zayıflama yöntemi olduğu için pes etmemeye çalışıyorum canım. Zihnimi de rahatlatıyor. Doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum. O yüzden yürüyüş, ders çalışmaktan daha cazip geliyor
sen ne dersi çalışıyorsunDers ders ders şu aralar çok skldm ondan
Lisans tamamlıyorum arada kurumun sınavı oluyor yılın başından beri skldm artıksen ne dersi çalışıyorsun