- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
Kısır evdeki yemeğin olduğu için mi canım, yoksa diyetisyen önerisi mi? Ben de bir gün yapmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır evdeki yemeğin olduğu için mi canım, yoksa diyetisyen önerisi mi? Ben de bir gün yapmayı düşünüyorum
Ben de bir kaç gün üst üste kullanayım o zaman. Bir de öyle deneyeyimYorumlari falan okudum bende o ilacin baya fayda goren var hergun 1 tane aliniyomus 2 alip faydasini anca gorebilen de var herkesin ustunde ki etkisi farkli
Fazla kullanma ama bagirsaklarda tembellik yapiyomus devamli kullanimiBen de bir kaç gün üst üste kullanayım o zaman. Bir de öyle deneyeyim
Seinfeld1 nasil gidiyor kilo veriyor musun...biraz arttiracam demistin yemeyi ama bana ayni geldi yediklerin..iyi gidiyorsun
Ben de çok yoruldum bugün yürüyüşte. Ama mecburSelaaammm
Iftar: et corbasi, 2 adet kofte ve salata tabi pide
Bugun kendimi yorgun hissediyordum 20 dakika eliptik yapabildim sadece...cumaya az kaldi ama bende yoruldum valla...sporsuz da kilo verilmiyo ozellikle popo kuculmuyo o yuzden ha gayret diyorum
Bende denemistim bende de kabizlik cok olur ama o hap kramp ve ishal yapti birakmistim..ben haftada 2-3 dogadanin kayisi cayini iciyorum fayda ediyorFazla kullanma ama bagirsaklarda tembellik yapiyomus devamli kullanimi
O yüzden az kullandım zaten. Neyse en iyisi artık kendi haline bırakmak.Fazla kullanma ama bagirsaklarda tembellik yapiyomus devamli kullanimi
Dünden vardı canım severek yiyorum ama şişkinlik yapıyor bulgur onun farkındayım.Kısır evdeki yemeğin olduğu için mi canım, yoksa diyetisyen önerisi mi? Ben de bir gün yapmayı düşünüyorum
Ben de çok seviyorum. Az tüketmişsin zaten. Kalorini aşmamışsın canımDünden vardı canım severek yiyorum ama şişkinlik yapıyor bulgur onun farkındayım.
Evet canım kalori olarak 1300- 1400 lerde kalmaya çalışıyorum her gün düzenli yürüyüş de yapıyorum.Gördüğüm kadarıyla bu hafta giden 100 g ya olacak ya olmayacak.Kilomu korumuş olucam.Aslında birden hızlı kilo vermekten korktuğum için iyi de olacak.Reglim de bugün bekliyordum olmadı onun da etkisi ne derece oluyor tam bilemiyoruz tabii.Seinfeld1 nasil gidiyor kilo veriyor musun...biraz arttiracam demistin yemeyi ama bana ayni geldi yediklerin..iyi gidiyorsun
Evet aynen kalori saymasam kendimi kaybederdim biliyorum o puding de tek kaseyle kalmazdıBen de çok seviyorum. Az tüketmişsin zaten. Kalorini aşmamışsın canım
Gerçekten motive ediyor burası. Gruba katılmasaydım muhtemelen rehavete kapılırdımEvet aynen kalori saymasam kendimi kaybederdim biliyorum o puding de tek kaseyle kalmazdı
Bi de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim valla sizin burada olduğunuzu ve paylaşım yapma düşüncesi de beni motive ediyor
Simartiyosunuz kizlarrrGerçekten motive ediyor burası. Gruba katılmasaydım muhtemelen rehavete kapılırdım
Doğru ya grup kurucumuzun hakkını ödeyemeyiz. Çok sağolSimartiyosunuz kizlarrr☺☺☺☺
Bende burda olmasam bu kadar surduremezdim kizlar. Hepimiz superizDoğru ya grup kurucumuzun hakkını ödeyemeyiz. Çok sağol
Bence oncesi ve ilk 2,3 gunu yuksek cikiyor..Evet canım kalori olarak 1300- 1400 lerde kalmaya çalışıyorum her gün düzenli yürüyüş de yapıyorum.Gördüğüm kadarıyla bu hafta giden 100 g ya olacak ya olmayacak.Kilomu korumuş olucam.Aslında birden hızlı kilo vermekten korktuğum için iyi de olacak.Reglim de bugün bekliyordum olmadı onun da etkisi ne derece oluyor tam bilemiyoruz tabii.
Bencede iftari yazacam diye abartip yiyemiyorumBende burda olmasam bu kadar surduremezdim kizlar. Hepimiz superiz