- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Yarın kilolarla yüzleşme günü ama ben hiç veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almayalimda veririz onumuzdeki hafta insallahBen de veremedim galiba salı tartıldım 63.9 çıktım ama sonra tabi aradaki kaçamaklarla yine artmıştır
Ben sana guveniyorum bence yarin eksi cikacaksinSahur menüm evlerden ırak yine sapıttım ben o yüzden bana kalsın
Ben regli oldugum ilk gun dusuk cikarim sonra biraz artar ne hikmetse artik...oncesi ve sonrasi daha agir ama ilk gun sabah biraz dusuk cikarimBugün regl oldum menüm de böyle yarın için hiç iyi sonuçlar beklemiyorum
Eki Görüntüle 2635188
Afiyet olsun ben her aksam iftardan sonra az sekerli bir turk kahvesi icerim...Iyiki diyete aykırı değil Eki Görüntüle 2635191
Ben de vermişim ama o kadar yürüyüşe rağmen çok değil.Yarın kilolarla yüzleşme günü ama ben hiç veremedim
Şekersiz içiyorum çayı da kahveyide şekersiz tadı ayrı bir güzelAfiyet olsun ben her aksam iftardan sonra az sekerli bir turk kahvesi icerim...
Eki Görüntüle 2635202
4,5 km yürüdüm
Mecbur takıyoruz. Takmadan da gitmiyorEşim sporcu olacan başımıza diyor neden bu kadar taktın bu kiloya diyor
Ama yinede iyi verdik cevremdekilerin neredeyse hepsi ramazanda kilo almış biz aksine verdikbenim direnç düştü sanki ama takmıyorum da eskisi kadar ramazanda önemli olan kilo almamaktı ramazandan sonra da aralıklı oruçla devam edeceğim.
Ohhh afiyet olsunIyiki diyete aykırı değil Eki Görüntüle 2635191