- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Mideyi şaşırtmak lazımmış sürekli aynı yiyeceklerle devam etmemeliymisiz duraklama olunca sebze yiyorsak etle beslenecekmisiz etle besleniyorsak sebzeye geçiş yapmamız lazımmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle valla yaaBen karışık gidiyordum ne yapacağımı şaşırdım
Diyet araştırmasına girecem o mideyi şaşırtmam lazımaynen öyle valla yaa
diyetisyenime sordum bakalım cevap gelince yazıcam burdanDiyet araştırmasına girecem o mideyi şaşırtmam lazım
Yok yok öyle düşünmeyin gitmiştir.Sahur menümEki Görüntüle 2634451
1 adet de madensuyu. Bu hafta sanki hiç gitmedi gibi bi his var icimde karnim cok şiş
Ramazan boyu kurtulamadım canım. Kayısı yiyorum 3 tane, o kadar yürüyorum, hatta kabızlık giderici egzersiz yapıyorum nafile. Eczaneye gittim bir ilaç verdi. Hafta da 2 ondan kullanıyorum o bile tam işe yaramıyorprobiyotik takviyesi önerdi canım diyetisyen. şişkinliğin sebebi kabızlıktır diyo
adı ne ilacınRamazan boyu kurtulamadım canım. Kayısı yiyorum 3 tane, o kadar yürüyorum, hatta kabızlık giderici egzersiz yapıyorum nafile. Eczaneye gittim bir ilaç verdi. Hafta da 2 ondan kullanıyorum o bile tam işe yaramıyor
Valla hap canım. Şimdi işteyim akşam eve gidince yazayım.adı ne ilacın
tmm canımValla hap canım. Şimdi işteyim akşam eve gidince yazayım.
Giden kilo tartı da kendini belli etmez miYok yok öyle düşünmeyin gitmiştir.
Bedende incelme oluyor tartıya yansımasa daGiden kilo tartı da kendini belli etmez mi
Canım ilacın adı bekunis. Ben haftada 2 kullandım. Pek fayda görmedim. Eh işte yani. Doz arttırmaktan da korktum.adı ne ilacın
Yorumlari falan okudum bende o ilacin baya fayda goren var hergun 1 tane aliniyomus 2 alip faydasini anca gorebilen de var herkesin ustunde ki etkisi farkliCanım ilacın adı bekunis. Ben haftada 2 kullandım. Pek fayda görmedim. Eh işte yani. Doz arttırmaktan da korktum.