- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Benimde adetten sonra durdu işte ondan mı acaba durduÇok iyi verdin canım. Adetten sonra biraz duraksama olmuştu bende de, sonra birden düşecek merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde adetten sonra durdu işte ondan mı acaba durduÇok iyi verdin canım. Adetten sonra biraz duraksama olmuştu bende de, sonra birden düşecek merak etme.
Ooo hizli geldiniyi yurumussunHello, ben geldimEki Görüntüle 2634299
Dukan birası bende hiç işe yaramadı canım nedense. Ama bırakmadım. Cumartesiye kadar devam edeceğim mecbur.Gecen hafta durmustu nerdeyse ama dukan birasi biraz oynatti sanki....sikici tabi ama ramazanda duzen degismediginden sikinti olmadan devam ediyorum...asil sorun ramazan sonrasi yeni yeme duzenine gecis..kesin ilk basta +1 olur... o yuzden ben hedefim olan 52 degil 51 e sabitlemeyi dusunuyorum ramazan sonuna kadar
Belki odem oraniyla alakalidir...bu donem bende odem olmus demekki....Dukan birası bende hiç işe yaramadı canım nedense. Ama bırakmadım. Cumartesiye kadar devam edeceğim mecbur.
Ooo hizli geldiniyi yurumussun
Paylaş ki bize de motivasyon olsunaslında her akşam yürüyorum, haftasonu dışında. bugün paylaşayım dedim
Dukan birasını ne kadar içiyorsun belli bir süresi var mı yoğurt kürü gibiDukan birası bende hiç işe yaramadı canım nedense. Ama bırakmadım. Cumartesiye kadar devam edeceğim mecbur.
15 gün sonra 5 gün ara tekrar 15 gün şeklindeymiş. Ben ilk etabın 11.günündeyim. Pek fayda görmedim. Bunu tamamlayacağım.2.yi yapar mıyım bilmiyorum. Adetim bayrama denk geliyor. Belki bebek için tedaviye başlarım diye soğan suyu içmeyi düşünüyorum. O da zayıflatır mı bilmiyorumDukan birasını ne kadar içiyorsun belli bir süresi var mı yoğurt kürü gibi
Az değil mi cnmBenim sahur menüm 1 elma 1 de muz
Evet ya inşallah büyütmeyiz.2017 de yürüyüş ve dikkat ederek 14 kilo verdim. 2019a kadar hiç almadım. 2019da rahim kalınlığı için ilaç kullandım, sonra ameliyat, sonra 2 aşılama, 1 tüp bebek derken hepsini geri aldım. Bu sefer tedavi aşamasında da dikkat etmeye çalışacağımEvet bu süreçte mide küçülüyor sonradan tekrar büyütmezsek ki büyütürüz
Akşam 2 tabak kısır yemiştim yanında da bişeyler yine.şişirdi beni bulgur o yüzden böyle oldu mecburAz değil mi cnm
O his bende de varSahur menümEki Görüntüle 2634451
1 adet de madensuyu. Bu hafta sanki hiç gitmedi gibi bi his var icimde karnim cok şiş