- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi beybigirll
Ben onunla birlikte ayrıca 2-3litre arası su da tüketiyorum.Bende deneyim o zaman 1 hafta bakalim fayda edecek mi hemde sivi almis olurum. Aksam 11 de yatiyorum su icmeye cok vakit olmuyor yeterince... 1,5 lt anca oluyor...
Kilo farkı oldu. Ama önceki denemelerimde bilhassa bıraktıktan sonra daha fazla kilo gidiyordu. Başlangıçta biraz şişlik vs oluyor. Ama 15günden sonra daha da belirgin faydasını gördüm.
Cok iyi masallah hizli gidiyor bence... gayet motive goruyorum seniBen şimdi tartıldım 59.1 çıktı su kaybıdır diye düşünüyorum
Ben zarar vermesin diye 15. Günde bırakıyorum. 2 ay falan ara veriyorum canımben başlayalı 5 gün oldu istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz
Su tuketimi kilo ile orantili olmaliymis.. k8lonu 0,033 ile carpilip bulunuyor benimki 1.8 lt falan ediyorBen onunla birlikte ayrıca 2-3litre arası su da tüketiyorum.
Sahurda 1 bardak su icip uyumaya devam ediyorum...onunla birlikte 1,5 lt ediyor zatensahur yapmıyor musun sen orda tamamla 4-5 bardak daha
Bildirimi görüp bakmayınca artık bildirim gelmiyor galibaMesaj yazdığınızda bana bildirim gelmiyo geç kalıyorum yaa nasıl olcak bu iş
aranizdan birisi degilim ama cevap vermek istedim. O islak kekin büyüklügü nekadar bilmem ama 500 kalori vardir diye düsünüyorum. Ayrica o keki oldugu gibi degilde yagsi sekeri unu vs. bütün malzemeleri ayri ayri kaseye ayrilmis olarak görseniz yermiydiniz? Bence yemek istemezdiniz. Esiniz yemiyorsa atin gitsin.Birde süslemiş püslemiş akıl verin bana başka komşuya veremiyorum bütün apartmana vermiş ya yiyecem ya atacam
Bende yememeyi tercih ettim kendime bir söz verdim ve bayrama kadar diyetime sadık kalacamaranizdan birisi degilim ama cevap vermek istedim. O islak kekin büyüklügü nekadar bilmem ama 500 kalori vardir diye düsünüyorum. Ayrica o keki oldugu gibi degilde yagsi sekeri unu vs. bütün malzemeleri ayri ayri kaseye ayrilmis olarak görseniz yermiydiniz? Bence yemek istemezdiniz. Esiniz yemiyorsa atin gitsin.
Çocuğa ya da eşine yedir canım. Getirmese iyiymiş, ama atmak da doğru olmaz sanki.Bugün komşum ıslak kek getirmiş ben çok severim irademe resmen savaş açtım ki ona diyetteyim demiştim bu bana resmen hakaret ben olsam goturmezdim eşim kek sevmiyor yemedi mutfakta duruyor her gördükçe ye beni diyor acaba çöpe atsam günah olur mu
Biz başlık olarak sadece yazdık yoksa diyet ayı olarak görmüyoruz zaten. Sadece kendimizi frenlemeye çalışıyoruz o kadar. Bunu din ile karıştıran biz değil siz siniz kusura bakmayın ama.Ramazan Ayini Diyet ayi diye gören
Sevabini alamaz
Ramazan Ayini Diyet ayi diye gören
Sevabini alamaz
Yaptığımız diyet neden acaba başkalarını ilgilendirip bu şekilde saçma bi uyarı verme gereği duyar acaba.sağlık ya da başka bir sebeple az yemeyi tercih eden ve ramazan ayında da uzun açlık süresine karşın bunu kontrol almak isteyen insanlar olabilir.
kime sevap kime günah orası bilinmez, allahın işine karışmayın.
Öyle gördüğümüzü nereden çıkardınız? Zan da bulunmak da günah, ayette de geçiyor malumunuz üzere. Diyete Ramazan ayında başlamadım. Önceden başladığım diyeti bozup homidi gırtlak olsam sevap mı kazanacaktımRamazan Ayini Diyet ayi diye gören
Sevabini alamaz
sağlık ya da başka bir sebeple az yemeyi tercih eden ve ramazan ayında da uzun açlık süresine karşın bunu kontrol almak isteyen insanlar olabilir.
kime sevap kime günah orası bilinmez, allahın işine karışmayın.
[/QUOT Allahin işine karişmak Haddim Değil.
Kontrol etmenizde sorun yok.
Ama Hocalarin bu konularda uyarilari var