- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
Aynen öyle oldu. Şuan o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Ben yalnızca bi kaç arkadaşla fikirlerimi paylaşmak için bu postu açmıştım. Ve önümüzde ramazan olduğu için başlık olarak bunu uygun gördüm.Konuyu açan arkadaşımızdan bence özür dilemelisin çünkü yanlış birşey mi yaptım diye kendini sorguladı ve haliyle tedirgin olup üzüldü
Öfkeli An'di Bayana Baya Öfkelidim.
Öfkemi Yenceğime Öfkem beni yendi böyle tatsiz durum yaşandi.
Buda bana ders olsun.
Dilerim Hepiniz Zayiflarsiniz.
Can Bize Emanet korumamiz lazim.
Ramazandan Sonra'da dilerseniz 16/8 Recimi yapin. 16 Saat hiç birşey yemiyorsunuz su cay icmek serbest yemek yasak. 8 Saat içindede yemek yeme hakkiniz var
Üstde zaten özür mesaji attim. Konu sahibine inanin kastim yok. Hep Şu Kadin yüzünden oldu olan. Benimde Sizinde moraller Gitti.Konuyu açan arkadaşımızdan bence özür dilemelisin çünkü yanlış birşey mi yaptım diye kendini sorguladı ve haliyle tedirgin olup üzüldü
Kadın dediğiniz kim acaba merak ettimÜstde zaten özür mesaji attim. Konu sahibine inanin kastim yok. Hep Şu Kadin yüzünden oldu olan. Benimde Sizinde moraller Gitti.
E hali ile öfkemede yenildim. Konu Acan kusuruma Bakmasin. Acemilik işte
Şu Avid denen mahluk.Kadın dediğiniz kim acaba merak ettim
Canım peynirin tulum peyniri mi, çökelek mi? Bu arada sunum şeklin çok hoşuma gidiyorSahur menüm
Bence sizde yapın en azından ne yediğini görüyorsun. Hem şık da oluyo burda bu şekilde paylaşmayı seviyorumCanım peynirin tulum peyniri mi, çökelek mi? Bu arada sunum şeklin çok hoşuma gidiyor
Eşim yoğurt kürünü her gece yedi yatmadan önce baya faydasını gördüArkadaşlar birşey sormak istiyorum
Yoğurt kürünü hergün düzenli mi yemek lazım
Ben bir gün yoğurt kürü yiyorum birgün kakaolu tarçınlı kahve içiyorum sıkılmamak için acaba yanlış mı yapıyorum
Ben üst üste yedim canım. Sanki uygulayanlar da üst üste yiyor. Ama uzun süreli yemeyi önermiyorlar.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum
Yoğurt kürünü hergün düzenli mi yemek lazım
Ben bir gün yoğurt kürü yiyorum birgün kakaolu tarçınlı kahve içiyorum sıkılmamak için acaba yanlış mı yapıyorum
Ramazan bitene kadar hergün yiyeyim o zaman inşallah faydasını görürümBen üst üste yedim canım. Sanki uygulayanlar da üst üste yiyor. Ama uzun süreli yemeyi önermiyorlar.
Süpersin benceEki Görüntüle 2633477 Sahur menüm
Senin de çok cici canım. Afiyet olsunEki Görüntüle 2633477 Sahur menüm
Teşekkür ederim cnm sende öylesin çok tatlı insanlarla yol almak ruhen iyi geliyor allah razı olsunSüpersin bence
Teşekkür ederim cnmSenin de çok cici canım. Afiyet olsun
Ben olsam kesin yerdim bravo sanaBugün komşum ıslak kek getirmiş ben çok severim irademe resmen savaş açtım ki ona diyetteyim demiştim bu bana resmen hakaret ben olsam goturmezdim eşim kek sevmiyor yemedi mutfakta duruyor her gördükçe ye beni diyor acaba çöpe atsam günah olur mu