- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
Aynen katılıyorum sanki hiç vermemişim gibi oluyor banada. Çok takıyoruz kafayaAslında hepimiz kilo takıntılıyız kilo verememe o kadar beynine yer etmiş ki verebileceğine inanmıyorsun galiba
Zamanla iyice zayıfladıkça kabulleneceksin bence
Kalori hesabı hiç yapmadım canım şimdiye kadar. Kendime göre bir yol izliyorum. Hamd olsun kilo verebiliyorum. Demek yöntemler az çok işe yarıyor. Bugün tabana kuvvetBen olsam kalorisini hesaplar ona göre tüketirdim
Tartıdan hiç inmiyorum zatenkahvaltım: 2 kaşık Kepek unla yapılmış krep, domates, salatalık, 10 zeytinve yeşilçay.
akşama da et sote ve yoğurtlu köz patlıcan var.
Bu sabah dayanamadım tartıldım 64.1 çıktım gidiyorlar mı ne bunlar
bir de kızlar kilo verildiği halde verilmemiş gibi hissetmek hepimizde mevcut, ben bir tane hedef koydum üstüme tam olan bi pantolonum şimdi zar zor kapanıyor ona rahat sığdığım vakit kiloluyum fikrimi de bırakacağım siz de böyle yapın motivasyon oluyor
Cuma günü de aynı şekilde tartıldıysan çoğu su değildir heraldeBen şimdi tartıldım 59.1 çıktı su kaybıdır diye düşünüyorum
Onla zayıflayan arkadaşlarım vardı ama onların kilosu aşırıydı yani biliyosun kilosu fazlalarda daha çok fayda ediyor böyle şeyler.Yazmayi unutmusum 45 dakika ekliptik yaptim .....
Bu arada dukan birasi denen soda yesil cay karisimini deneyen varmi? Faydasi oluyor mu acaba odem atmaya
Ben içiyorum canım 1 hafta oldu, şimdilik ekstra bir faydasını gördüm desem yalan olur. Ama belki bitince işe yarar.Yazmayi unutmusum 45 dakika ekliptik yaptim .....
Bu arada dukan birasi denen soda yesil cay karisimini deneyen varmi? Faydasi oluyor mu acaba odem atmaya
Yoğurt pulbiber de dün 15. Günümdü. Bugün bırakacağım. Onu daha önce de denemiştim. Gerçekten işe yarıyor.Onla zayıflayan arkadaşlarım vardı ama onların kilosu aşırıydı yani biliyosun kilosu fazlalarda daha çok fayda ediyor böyle şeyler.
ben pulbiber yoğurt deniyorum bu ara sanki biraz fayda ediyor gibi gibi.
Bende deneyim o zaman 1 hafta bakalim fayda edecek mi hemde sivi almis olurum. Aksam 11 de yatiyorum su icmeye cok vakit olmuyor yeterince... 1,5 lt anca oluyor...
Yoğurt pulbiber de dün 15. Günümdü. Bugün bırakacağım. Onu daha önce de denemiştim. Gerçekten işe yarıyor.
Kilo farkı oldu. Ama önceki denemelerimde bilhassa bıraktıktan sonra daha fazla kilo gidiyordu. Başlangıçta biraz şişlik vs oluyor. Ama 15günden sonra daha da belirgin faydasını gördüm.Kilo farkı oldu mu ben biraz hafiflemiş hissediyorum acı özellikle zaten vücudu temizlemede muhteşem