- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
Yürüyüş süremi arttırayım diye düşündüm yarın için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben birgün sahur yapmadım iftarı zor ettim tansiyonum düştü çok kötü olmuştumKızlar yarın ki iftar menümle ilgili fikrinize ihtiyacım var. Eşim istediği için yarın çökelekli pide yaptıracağız iftara. Mercimek çorbası ve de salata olacak yanına. 1 tane yemeyi düşünüyorum. Pide derken hazır pide ebatında değil, 30 santim civarı oluyor. Yersem sahur mu yapmayayım. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu daha mantıklıYürüyüş süremi arttırayım diye düşündüm yarın için.
Yediğinde onu dengelemen gerek spor falan yap yada gece ekmek yeme haşalnmış yumurta falan ye o da tok tutuyoKızlar yarın ki iftar menümle ilgili fikrinize ihtiyacım var. Eşim istediği için yarın çökelekli pide yaptıracağız iftara. Mercimek çorbası ve de salata olacak yanına. 1 tane yemeyi düşünüyorum. Pide derken hazır pide ebatında değil, 30 santim civarı oluyor. Yersem sahur mu yapmayayım. Siz olsanız ne yapardınız.
Ben sahura kadar uyanığım. Sonra uyuyorum.Alarm ya çalmadı yada duymadım sağolsun kızım uyandırdı yoksa sahursuz tutacaktım
Kızımı uyuturken yanında uyumuşumBen sahura kadar uyanığım. Sonra uyuyorum.
Uyandırma imkanı yok. Yoksa uyandırırdımKızımı uyuturken yanında uyumuşum
Sağol cnmUyandırma imkanı yok. Yoksa uyandırırdım
Ben olsam kalorisini hesaplar ona göre tüketirdimKızlar yarın ki iftar menümle ilgili fikrinize ihtiyacım var. Eşim istediği için yarın çökelekli pide yaptıracağız iftara. Mercimek çorbası ve de salata olacak yanına. 1 tane yemeyi düşünüyorum. Pide derken hazır pide ebatında değil, 30 santim civarı oluyor. Yersem sahur mu yapmayayım. Siz olsanız ne yapardınız.
Aslında hepimiz kilo takıntılıyız kilo verememe o kadar beynine yer etmiş ki verebileceğine inanmıyorsun galibaBirşey soracam hanımlar
Kilo veriyorum ama hala kendimi çok kilolu ve kilo vermemiş ve çok yiyor gibi hissediyorum
Neden böyle hissediyorum
Galiba haklısınAslında hepimiz kilo takıntılıyız kilo verememe o kadar beynine yer etmiş ki verebileceğine inanmıyorsun galiba
Zamanla iyice zayıfladıkça kabulleneceksin bence