- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Verdim diye salmayacam dikkat edecemÇok sağlıklı olmaz bence. 15 güne 5 kilo sağlık açısından doğru olmaz sanki. Çok hızlı verilen kilonun dönüşü de o kadar hızlı oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim diye salmayacam dikkat edecemÇok sağlıklı olmaz bence. 15 güne 5 kilo sağlık açısından doğru olmaz sanki. Çok hızlı verilen kilonun dönüşü de o kadar hızlı oluyor.
Bende leslie 2 yaptım 15 de mekikTempolu 1 saat yürüdüm. Akşam eve gidince tartılacağım.
Ben varım canım. 78.5 kilo geldim bende. 1 kilo vermişim hamd olsunBizden başka kimse yok sanırım iftardan sonra listeyi güncellerimmm
beybigirll sen diyetisyenden yardım alıyorum demiştin ya merak ettim listende neler var mesela ya da neler hiç yok. şuralarda en merak ettiğim bulgur-makarna gibi şeyler ne kadar yenmeli ya da hiç yenmemeli mi ?
SüpersinBen varım canım. 78.5 kilo geldim bende. 1 kilo vermişim hamd olsun
Isteydim yeni geldim.....bu hafta kilom 52,6...
52.6 mı özlemini çektiğim kiloIsteydim yeni geldim.....bu hafta kilom 52,6...
Benim 1-2 kilo daha versem iyi ama cok yavasladi gitmiyo...bir adim ileri bir adim geri52.6 mı özlemini çektiğim kilo
Boy kaçBenim 1-2 kilo daha versem iyi ama cok yavasladi gitmiyo...bir adim ileri bir adim geri
157 cmBoy kaç
Oooobendeki notlara göre tam -2,5