- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
- Konu Sahibi beybigirll
Iftar menum: patates corbasi ve 1 parca pide, 2 parmak dilim tavuk kfc tavuk yapmistim.biraz erik tabi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0
Bence inatla devam et diyete..gercekten yediklerini azaltip hareketi arttirinca ise yariyor ama bazen herseye ragmen geri gidecegine ileri gidebiliyor...burada motivasyonu bozmadan devam etmek yada 1-2 gun normal yemeye donup sonra tekrar diyete baslamak gerekiyor
EvettttYarın kiloları paylaşma günü mü
Oooobendeki notlara göre tam -2,5Sabah tartıldım 60.0 kilo çıktım
İyi vermişim dimi Ayy sevindim verdiğime pantolon sipariş etmiştim olmadı iade etmiyecem hırslandım onun içine girecemOooobendeki notlara göre tam -2,5
Bayrama kadar 55 olsak yeterBende tartıldım 62,6 çıktım -700 gram. Diyetisyen demişti zaten az olur kilo kaybı bu hafta diye. Kaslarınız düzene gircek diye
59 falan olsam bayrama kadar yine yeter bana. Yavaş gitsin tam gitsin. Spor yapmadım ama bu hafta yapcam inşallahBayrama kadar 55 olsak yeter
Sıkı spor yapıyorum yoksa bu kadar hızlı kilo vermezdim sanırım şuan esnek çalışmadan dolayı haftada bir işe gidiyorum o yüzden diyet ve sporumu düzgün şekilde yapıyorum bayramdan sonra tam mesai yapacağız o zamana kadar hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum59 falan olsam bayrama kadar yine yeter bana. Yavaş gitsin tam gitsin. Spor yapmadım ama bu hafta yapcam inşallah
Çok sağlıklı olmaz bence. 15 güne 5 kilo sağlık açısından doğru olmaz sanki. Çok hızlı verilen kilonun dönüşü de o kadar hızlı oluyor.Bayrama kadar 55 olsak yeter
Bende aynı durumdayımBen de oruçlu değilim tartıldım 64.4 çıktım, 300 gramda bir şeydir. Regl olduğum için şişkinlik ödem de vardır umarım bu bakiyeye