- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Ramazanın başından beri hiç yememistim1 dilim çok değil ki. Bende yiyorum. Ekmeksiz olmuyomuş. Kasların eriyomuş. O yüzden ben sahurda ve iftarda 1 er dilim tüketiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazanın başından beri hiç yememistim1 dilim çok değil ki. Bende yiyorum. Ekmeksiz olmuyomuş. Kasların eriyomuş. O yüzden ben sahurda ve iftarda 1 er dilim tüketiyorum
Benim de ortalama öyle demek. Tempo daha hızlı olduğunda saatte 7200 adım oluyor benimde. Ama yürüyüşün haricinde arabayı bırakıp gideceğim yerlere yaya gidiyorum hep.Şöyle oluyor 1000 adımı 10 dakikada attığımı farkettim.Yani benim için 6000 adım 1 saate denk geliyor.
Tatlıyla hiç aram yok bu yüzden diyette kolaylık sağlıyor. Ayda yılda bir nadiren canım ister.Yememek için tatlı yapmıyorum
Somon güzel ve doyurucu bir balık gerçekten.Akşam menüm
Bir dilim somon ızgara
Salata
Turşu
Evt lezzetini beğeniyorumSomon güzel ve doyurucu bir balık gerçekten.
Ara öğün yapıyor musun canım. Yoksa kahvaltı ve akşam yemeği mi sadeceAkşam menüm
Bir dilim somon ızgara
Salata
Turşu
Oruçlu olmadığım için bugün öğle yemeği yedim ilk defa iki küçük karnıyarık yarım dilim ekmek yedim ara öğün yapmıyorumAra öğün yapıyor musun canım. Yoksa kahvaltı ve akşam yemeği mi sadece
Ara öğün den kastım meyve vs. Genelde diyetisyenler öneriyor. Çok aç kalmak kastan götürür, yağdan değil.Ara öğün de yersek nasıl kilo verebiliriz ki canan karatay iki öğün yenilmesi gerekiyor diyor bence çok haklı midenin küçülmesi için bu şart
Bence inatla devam et diyete..gercekten yediklerini azaltip hareketi arttirinca ise yariyor ama bazen herseye ragmen geri gidecegine ileri gidebiliyor...burada motivasyonu bozmadan devam etmek yada 1-2 gun normal yemeye donup sonra tekrar diyete baslamak gerekiyorAzıcık dert yanmaya geldim. Ben bu hafta kilo veremedim sanırım. Pms dönemi direncimi çok kırdı. İftarlarda patatesi falan abarttım. tabi bazı duygusal durumlar da ben de aman ne olursa olsun diye düşündürtüyor. Sabah bi pantolonumu denedim ki 5 yıldır giyerim kendisini, zar zor kapattım basenlerden hareket edilmiyor. Moralim çok bozuldu ne yapsam da 1-2 kilo şeklinde asla veremiyorum gram gram gidiyor. Komple kendimi yemeye veremem ama sürekli bir şeyler okuyorum bu konuda yöntemler çareler kafam iyice allak bullak oldu.
Aynen oyle iftar oncesi kilolari bekliyoruzYarın kiloları paylaşma günü mü
Ben sabah paylaşırımAynen oyle iftar oncesi kilolari bekliyoruz