- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
Çok sağol canımOlsun cnm ama en azimli olan da sensin ben inanıyorum bizden daha iyi kilo vereceğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımOlsun cnm ama en azimli olan da sensin ben inanıyorum bizden daha iyi kilo vereceğine
Benimle aranda pek bi fark yok bişey olmazboyun kaçBu arada grubun en tombiği benim
Boyum 1.70Benimle aranda pek bi fark yok bişey olmazboyun kaç
Ohooo benim ki 154 falan. Sende kilo yokmuş ki sen neden zayıflamaya çalışıyosun kiBoyum 1.70
Yok ya var. öyle zayıflama hastalarından değilim. Gerçekten kiloluyum. 70-73 arası olsam yeter. Eşim de 1.87, 97 kilo civarı. Çok zayıflamamı istemiyor o yüzdenOhooo benim ki 154 falan. Sende kilo yokmuş ki sen neden zayıflamaya çalışıyosun ki
Boyunuza göre kilonuz iyi aslında. Siz de mi benim gibi göbüşlüsünüz. Ben 1 saat yürüyorum, haricinde de 10-15 dk evde göbek eritme hareketleri yapıyorum. Yoksa ne kadar kilo versem de göbek kalıyorInş ramazanda ben de zayıflarim allahkabul etsin oruc tutuyorum fazla bisey yrmesem de gobek erimiyor boy 167 kilo 65
Bende basenliyim üst kısmım ince alt kalın doğum yaptıktan iki üç ay sonra göbek dümdüz oldu hala öyle ama iğne ipliğe dönsem de alt erimiyorBoyunuza göre kilonuz iyi aslında. Siz de mi benim gibi göbüşlüsünüz. Ben 1 saat yürüyorum, haricinde de 10-15 dk evde göbek eritme hareketleri yapıyorum. Yoksa ne kadar kilo versem de göbek kalıyor
Haklısın canım. Bizde de göbek genetik. En zayıf zamanda bile göbeğim oluyor. Yarım Mekik hareketleri yapıyorum.Bende göbek problem olmadığından kilo verince ilk göbek eridiginden hep göbek kolay erir sanıyordum meğer genetik yapıyla ilgiliymis genetik olarak neresi fazlaysa orası erimiyor
Afiyet olsunSahur menümmEki Görüntüle 2632349
Ben de tedaviye başlamadan bari aldıklarımı vermeye uğraşıyorum canım. Malum ilaçlar epey şişirdi.Ben her yıl zayıflardım.. bu yıl sürekli evdeyiz biyere de çıkamıyoruz ve kilo aldım ramazanda daha da artmaya başladı çünkü iftardan sonra cayın yanına hergün tatlı yapıyorum kilo göbeğime yapıştı
Ben de tedaviye başlamadan bari aldıklarımı vermeye uğraşıyorum canım. Malum ilaçlar epey şişirdi.
Bana da çok soruyorlar. Birgün hamile kalırsam davulla duyurayım, merak eden çokSorma özellikle karnımı şişiriyor benim..
Sonra her gören o malum soruyu soruyor..
Bian önce 5 kilo vermem lazım ama ramazanda da tam tersi iyice şiştim...