- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
155 o kiloda olsam sadece dikkat ederdim157 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
155 o kiloda olsam sadece dikkat ederdim157 cm
Memleket neresiiftar: mercimek çorbası-ton balıklı salata- 2 parça tatlı yedim.
bugün bir dakika oturmadım evde iş güç, şimdi de yürüyüşe çıkacağım hedefim 5 km bakalım hava durumu yüzüme güler inşallah, memleketin iran sınırı yürüyüş için pek havadar olmuyor
Benim de kepçem küçük ben iki tane koyuyorum onunla bebek kepcesi gibi yoksa dişimin kovuğuna yetmez valla oBir şey soracağım 1 kase çorba kaç gram ya da kaç kepçe oluyor. Benim evde kullandığım kepçem küçük boy ve onla tabağın yarısı bile dolmuyor:/
Evet aslinda fazla kilom yok ama vucutun alistigi ve rahat ettigi kilo 51-52 fazlasi kiyafetlerde hos durmuyor.155 o kiloda olsam sadece dikkat ederdim
Cok guzel tebriklerBen de 52.7 çıktım.Geçen haftaya göre 900g gitmiş çok mutluyum
Orta boy kepce 200 gr...Bir şey soracağım 1 kase çorba kaç gram ya da kaç kepçe oluyor. Benim evde kullandığım kepçem küçük boy ve onla tabağın yarısı bile dolmuyor:/
Kilonu yazdın mı ben mi görmedim merak ediyorumCok guzel tebrikler
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşYazanlarınkini tablo yaptım arkadaşlar bakabilirsiniz P Pelinitaly fee fi fo @ctncng_a Raportor35 C Capanin Gururu Teyom
Şimdi gördüm aynı kiloyu vermişiz 100 g farkla takipteyimCok guzel tebrikler
Evet basarili bir hafta gecirmisiz bakalim haftaya ne yapacagiz...umarim pes etmeden devam edebilirim..benim icin bir ilk bu kadar uzun aburcuburdan uzak kalmakŞimdi gördüm aynı kiloyu vermişiz 100 g farkla takipteyim
Ellerine sağlık cnm haftaya da iki kilo vermek umuduyla inşallahOlmayan varsa yazsın
He ya ben de daha azimli oldum. İyi geldi grup.Ellerine sağlık cnm haftaya da iki kilo vermek umuduyla inşallah
Bu arada grubun en tombiği benimSelam arkadaşlar ramazanda zayıflayıp bayrama kadar en az 7-8 kilo falan vermek istiyorum. Siz de benimle beraber vermek isterseniz beklerim. Birbirimize yardımcı olursak daha hızlı verebiliriz.
boy:153
Kilo:63,5Eki Görüntüle 2632233
Olsun cnm ama en azimli olan da sensin ben inanıyorum bizden daha iyi kilo vereceğineBu arada grubun en tombiği benim