- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 34
- Konu Sahibi beybigirll
Çok değil miIftar menüm 8 tane içli köfte(etli, suda haşlanan, büyüklüğü ceviz büyüklüğünde) 2 kaşık makarna, salata, ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok değil miIftar menüm 8 tane içli köfte(etli, suda haşlanan, büyüklüğü ceviz büyüklüğünde) 2 kaşık makarna, salata, ayran
Ramazan olalı ilk kez fazla yedim. Ama toplamda 10bin adımı geçtim bugün. Çok etkilemez sanırımÇok değil mi
Bence de çok gibi geldiÇok değil mi
Tabak küçük tabak. Hafif kaçamak yapmış olabilir :) ama korkutmayın beni o kadarBence de çok gibi geldi
Baya bi kalorisi var boşverYa bir şey diyeceğim bu baklava denilen meret ne kadar kaloriliymiş
Boşa olur mu hiç gitsin yağlar oh misGünlük 1 saat yürüyüşümü yaptım kızlar. Umarım boşa yürümüyorumdur
Şöyle oluyor 1000 adımı 10 dakikada attığımı farkettim.Yani benim için 6000 adım 1 saate denk geliyor.6000 adımı süre olarak ne kadarda atıyorsun canım. Bende yürüyorum da tabi tempoya göre değişiklik gösterir, telefon doğru mu diye merak ediyorum
Son iki günde yapmasaydın - leri görürdün ama olsun bırakmak daha kötü sen devam etYa kızlar ben iftarda ve sahurda batırdım gene.tatlı yapmıştım abartıp çok yedim sahurda da pide derken saçmaladım iyice.
Tartı günü yaklaşırken neden yaptım ki bunu
Hep böyleyim 2 ileri 1 geri o yüzden yıllardır aynı yerdeyim
Yememek için tatlı yapmıyorumYa kızlar ben iftarda ve sahurda batırdım gene.tatlı yapmıştım abartıp çok yedim sahurda da pide derken saçmaladım iyice.
Tartı günü yaklaşırken neden yaptım ki bunu
Hep böyleyim 2 ileri 1 geri o yüzden yıllardır aynı yerdeyim
En doğrusu. Ben yapsam da ucunda alıyorum tadımlık. Kendimizi frenlemezsek olmaz kızlarYememek için tatlı yapmıyorum
Dün eşim en sevdiğim yerden baklava almış benim için çok küçük dilimliydi o kadar ısrar ettiki trip bile attı bir tane yediremediEn doğrusu. Ben yapsam da ucunda alıyorum tadımlık. Kendimizi frenlemezsek olmaz kızlar
1 dilim çok değil ki. Bende yiyorum. Ekmeksiz olmuyomuş. Kasların eriyomuş. O yüzden ben sahurda ve iftarda 1 er dilim tüketiyorumBugün ki kahvaltım
Bir yumurtalı az yağlı menemen
Bir dilim tam buğday ekmek( tamamını yiyemedim diyetime nankörlük olarak düşünerek yarısını anca yiyebildim)
2 tane zeytin