- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
İnşallah tekrar başlar canım.1 ay falandı ama sonra bi ara verdim şok diyet yaptım durdu iyice. Şimdi online diyetisyenden yardım alıyorum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tekrar başlar canım.1 ay falandı ama sonra bi ara verdim şok diyet yaptım durdu iyice. Şimdi online diyetisyenden yardım alıyorum bakalım
Sen iyisin o zaman ...saglikli bir ekmek maya yok en azindan1 yufkayı 3-4günde yiyorum. Ben de çok seviyorum ama frenliyorum kendimi.
Cuma belli olacak bakalım. Az da olsa verirsin dedi diyetisyen. Kas kaybın olmuştur önce onu düzeltmemiz lazım diyo. Bu hafta bu şekilde besleniyorum. Az yemeye ekmek pilav yememeye alışmıştım şimdi liste baya fazla geliyoİnşallah tekrar başlar canım.
Ekmeksiz durabiliyorum ama pilav mecburen yiyorum. Yoksa hepten takatsiz kalırım sanki kabızlık gitse belki ben de tartıda düşerim. Kayısı yedim hiç zerre fayda yokCuma belli olacak bakalım. Az da olsa verirsin dedi diyetisyen. Kas kaybın olmuştur önce onu düzeltmemiz lazım diyo. Bu hafta bu şekilde besleniyorum. Az yemeye ekmek pilav yememeye alışmıştım şimdi liste baya fazla geliyo
Dolma mı o ben hiç pirinç tüketmiyorum bulgur pilavını oda en fazla iki kaşık ben mi abartiyorumEki Görüntüle 2630450
iftar menümdü. Ara öğün de 2 dilim karpuz 2 galeta
Dolmamı zaten bulgurlu yaptım çok az yağlı ve tuzsuzDolma mı o ben hiç pirinç tüketmiyorum bulgur pilavını oda en fazla iki kaşık ben mi abartiyorum
O sorun bende de var düzelmiyo bi türlü suyu falan da içiyorum ama haftada 1 kere falan anca çıkabiliyorumEkmeksiz durabiliyorum ama pilav mecburen yiyorum. Yoksa hepten takatsiz kalırım sanki kabızlık gitse belki ben de tartıda düşerim. Kayısı yedim hiç zerre fayda yok
Hiç olur mu şey cnm tabiki işe yarıyordurGünlük 1 saat yürüyüşümü yaptım kızlar. Umarım boşa yürümüyorumdur
6000 adımı süre olarak ne kadarda atıyorsun canım. Bende yürüyorum da tabi tempoya göre değişiklik gösterir, telefon doğru mu diye merak ediyorumSahurda 1 elma, 2 yumurta yedim ve iftardan sonra 6000 adım attım.