- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
ev hanımısın? Ben çalışıyorum, zaten işe geliyorum. 1 saat kafa dağıtmak için de iyi geliyor.Benim gözüm kesmiyor hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev hanımısın? Ben çalışıyorum, zaten işe geliyorum. 1 saat kafa dağıtmak için de iyi geliyor.Benim gözüm kesmiyor hiç
Vücudunuz hızlı veriyor şanslısınız. Ben çok zorlasam ayda 4 ancak verebilirim sanırım.Ramazan bitsin bende acilen diyete girecem. Evlenmeden once ramazandan bir ay oncesine siki diyete girer bir ayda 12-15 kilo verirdim ramazanda da rahat olurdum ama evlendikten sonra ne ramazandan once diyet yapabildim nede ramazanda agzimi durdurabildim ))
ev hanımısın? Ben çalışıyorum, zaten işe geliyorum. 1 saat kafa dağıtmak için de iyi geliyor.
Mecbur kaldigim zaman azimle veriyorum yoksa bende kolay kolay kilo veremiyorum hele suan bavul gibi oldum gobek aldi basini gidiyor ramazandada diyet yapmiyorum yazda geldi catti nolacak bilmiyom galiba sahurda yogurt kurune baslasam iyi olacakVücudunuz hızlı veriyor şanslısınız. Ben çok zorlasam ayda 4 ancak verebilirim sanırım.
yoğurt kürü işe yarıyor. Geçmiş yıllarda da yapmıştım. Pazar günü 15 gün olacak bırakacağım kürü.Mecbur kaldigim zaman azimle veriyorum yoksa bende kolay kolay kilo veremiyorum hele suan bavul gibi oldum gobek aldi basini gidiyor ramazandada diyet yapmiyorum yazda geldi catti nolacak bilmiyom galiba sahurda yogurt kurune baslasam iyi olacak
Yogurt kurle kilo verebildinmi canim ramazandayoğurt kürü işe yarıyor. Geçmiş yıllarda da yapmıştım. Pazar günü 15 gün olacak bırakacağım kürü.
Şuan kabızlık çektiğim için net değil canım. Daha önce de ramazanlarda yapmıştım. Kürü yerken değil bırakınca aniden 1,5-2 kiloya yakın düşüş olmuştu.Bakalım yine öyle olacak mıYogurt kurle kilo verebildinmi canim ramazanda
Anladim canim bende baslayayim valla kendimi kotu hissediyorumŞuan kabızlık çektiğim için net değil canım. Daha önce de ramazanlarda yapmıştım. Kürü yerken değil bırakınca aniden 1,5-2 kiloya yakın düşüş olmuştu.Bakalım yine öyle olacak mı
Evet ben icine limon suyu kekik nane de ekliyorumYoğurt kürü pulbiberli olan mı
uDiyete 4 Nisan'da 83,5 kiloydum başladım. 1 ayda sporla dikkat ederek 4 kilo verdim. Sanırım birazı da ödemdir ki hızlı gitti. Bir haftadır kilo kaybım durdu. Aksine daha az yiyorum nerdeyse. Bakalım vücudumun inadı ne zaman kırılacak.
Simdi hic abur cubur yemiyorum sonrada boyle yapabilurmiyim bilmem... ama olsun yanima kar verdigim kadarBen şöyle hesapladım senin ve benim boy, kilo ve yaş hemen hemen aynı ben 50 kiloya düşersem o kiloyu korumak için günlük 1500 kalori gerekiyor.
Kilo vermek için günlük 1300 de tutmaya çalışıyorum ideal kiloma gelince de 1500 kafi.Senin için de üç aşağı beş yukarı böyle olacak.İstediğin kiloya indikten sonra 1500lere çıkabilirsin çünkü bu sıralar menülerinden gördüğüm kadarıyla yaklaşık 1000 kalori alıyorsun.Kilo verdikten sonra biraz biraz artırır bir noktada sabitlersin.
Evet canım. Ben limon ve pulbiber katıyorum sadece. Zencefil vs katanlar da galibaYoğurt kürü pulbiberli olan mı
Ben de abur cubur yemiyorumSimdi hic abur cubur yemiyorum sonrada boyle yapabilurmiyim bilmem... ama olsun yanima kar verdigim kadar
Normalde ben tuketirim cokda severim ama 1 yufka yerim o da cok oluyor... bu donemde tuketmiyorum ama pide iyi gidiyor ramazanda corbayla....Kızlar iftar menüm. 1 kase nohut yemeği, 3 kaşık pilav, yoğurtlu kabak. Ekmek yemedim. Ekmek hakkımı sahura bıraktım. Ben yufka ekmek alıyorum. Sizden de tüketen var mı
1 yufkayı 3-4günde yiyorum. Ben de çok seviyorum ama frenliyorum kendimi.Normalde ben tuketirim cokda severim ama 1 yufka yerim o da cok oluyor... bu donemde tuketmiyorum ama pide iyi gidiyor ramazanda corbayla....
Iftar: 1 kase tarhana corba ve pide + 2 adet cigkofte ve salata biraz sonra 5 adet erik yiyecegim...zaten 1 ay olur bu can erigi cok severim tuketmezsem olmaz
4 kiloyu ne kadar sürede verdin canım.Eki Görüntüle 2630450
iftar menümdü. Ara öğün de 2 dilim karpuz 2 galeta
1 ay falandı ama sonra bi ara verdim şok diyet yaptım durdu iyice. Şimdi online diyetisyenden yardım alıyorum bakalım4 kiloyu ne kadar sürede verdin canım.