• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrümü yiyen elti belası tam kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rukuya eğilir gibi yaptim kaynanamin elinden güç alıp var gücümle asildim kopsun dedim yani. O kadar eziyetim hepsinin kini üstüme geldi güç verdi. Sonrasında kendini kurtarmaya çalışırken kolu sacimi çekti o dakika da kolunu ısırdım baya kan çıksın diye ömrümde en kuvvetli ısırığı yaptim vampir görse kendinden utanır benden Ders isterdi o derce
Bu kısmı okuduktan sonra ciddiye alamadım bu nasıl anlatım tarzı nasıl bir yaşanmışlık:KK70:

images (7).jpeg

Sabah konuyu ve yorumları görenler:

Şey geldi benim aklıma acaba kayınvalide sahiden bayıldı mi yoksa numaramı yaptı ?!
Baygın numarası yapıp gizli gizli izlemiş olabilir mi kavgayi Yiyin birbirinizi diyerek

İşte hamleleri yavaş demek istiyor. 😂😂
Neye uğradığını şaşırmış gariban. Bunda Bi rahatlık Bi eli eltinin saçında. Gözü kaynananın üstünde bayılacak mı diye, aklı da akşama ne yemek yapacağında. 😂
Rükûya eğilir gibi eğilip kaynanadan güç alması, vampir gibi ısırması, hey yavrum hey, şapkamı ikinci kez çıkarıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back