Ömrümü yiyen elti belası tam kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beynim yandı. Adamlara yazık yav nelerle uğraşıyorlar

benim iki kedim var evde aynı bu kavgayı her gün izliyorum
biri aynı eltinin koştuğu gibi koşuyor bana..ben de kv gibi bayılıyorum yana doğru..
Ay bende de var o modellerden tıslamalar havada uçuyor, dişi olan tam fettan elti, erkek olan da biraz saf ama fırsatını bulunca konu sahibi gibi pirana misali yapışıyor

Oh ya kendime geldim gerginliğim moralsizligim bitti gitti
Ben bir derdim var bölümünü tartışma atar gider sanıyordum yanılmışım
Arada çıkıyor böyle efsanevi konular Espriler, kahkahalar havada uçuşuyor, sonra geyik yapan herkes banlanıyor, kapanış Banlananlar da artık ağlayarak karnıyarık mı yapar, kaynına kahve mi yapar, orası sır hepimize.

Ay bende de var o modellerden tıslamalar havada uçuyor, dişi olan tam fettan elti, erkek olan da biraz saf ama fırsatını bulunca konu sahibi gibi pirana misali yapışıyor
konu sahibi kadar fedakar ve vefalı olmadıkları için felç geçireceğimi de hiç düşünmüyorlar valla benim ikisi de dişi, tam elti kıvamındalar.. hadi sus beni konuşturma zaten ban yolda geliyor hhdhdhd

Allah'tan eşim işte krize girdim bu yorumunuzdan ötürü ben banlanmam umarım yeni üyeyim daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…