- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- Konu Sahibi stres topu
Bilmem değiller heralde pek görüşmüyoruz bir iki kere ezmeye laf sokmaya çalıştı 3 ve 4 numara ama lafı yapıştırdımEltilerinden biri stres topu değilse önemli değil gerisini hallederiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem değiller heralde pek görüşmüyoruz bir iki kere ezmeye laf sokmaya çalıştı 3 ve 4 numara ama lafı yapıştırdımEltilerinden biri stres topu değilse önemli değil gerisini hallederiz.
Öyle ama adamlardaki rahatlığa bak. Birbirlerini gerçek anlamda yemiş karıları adamların kurduğu cümlelerSaat çok geç oldu, nolur güldürme
yapılır efenim, konu sahibi de karnıyarığını yapar elti de afiyetle yerBu serinin devamı gelir mi? 'son akşam yemeği' ile kapanış yapılır mı acaba
Yeni konu loading...Bu serinin devamı gelir mi? 'son akşam yemeği' ile kapanış yapılır mı acaba
Hayatımda kimseyle saç baş bi kavgam olmadi, Allah esirgesin gerçektenAyy evet bunu okuyunca bende koptum gülmekten. Yine hizmet yine hizmet hizmet aski bitmiyor konu sahibinde
Yemekte karnıyarık olursa neden olmasın?Bu serinin devamı gelir mi? 'son akşam yemeği' ile kapanış yapılır mı acaba
adam eşinin eve döndüğünü bile anlamıyor kahve içerken rahatlık seviyem..Öyle ama adamlardaki rahatlığa bak. Birbirlerini gerçek anlamda yemiş karıları adamların kurduğu cümleler
Bi daha olmasın
Yarası olan gocunur
Teessüf ederim
Sonra da oturup kahve içiyorlar.
Yarası olan gocunur cumlesinden etkilenmistim ben aslinda, çok ağır, elti nasıl kalkacak acaba altindan??Öyle ama adamlardaki rahatlığa bak. Birbirlerini gerçek anlamda yemiş karıları adamların kurduğu cümleler
Bi daha olmasın
Yarası olan gocunur
Teessüf ederim
Sonra da oturup kahve içiyorlar.
Ayyy akkdjdjksjvdj çok güldüm Allah affetsin kocası da bi daha olmasın der ve konu cenaze yemeklerine döner.Yeni konu loading...
Eltimi nasıl öldürdüm.
Belki de teessüf eder?Ayyy akkdjdjksjvdj çok güldüm Allah affetsin kocası da bi daha olmasın der ve konu cenaze yemeklerine döner.
Evet o çok ağır olmuş, ayıp etmiş gerçektenYarası olan gocunur cumlesinden etkilenmistim ben aslinda, çok ağır, elti nasıl kalkacak acaba altindan??
HahahajhYemekte karnıyarık olursa neden olmasın?
O değil de, burda böyle güle oynaya yorumlar yaparken ban yersem ben de teessüf ederimEvet o çok ağır olmuş, ayıp etmiş gerçekten
Hem öldürür hem Helvasını da kavurur bu eltisinin vazife aşkıyla. Gelin olarak bana düşer diye.Ayyy akkdjdjksjvdj çok güldüm Allah affetsin kocası da bi daha olmasın der ve konu cenaze yemeklerine döner.
e herhalde yani sen de.. kayın aileye hizmet vatana hizmettirHem öldürür hem Helvasını da kavurur bu eltisinin vazife aşkıyla. Gelin olarak bana düşer diye.
Ay susayım en iyisi. Gerçi çok geç.O değil de, burda böyle güle oynaya yorumlar yaparken ban yersem ben de teessüf ederim
Olan oldu, gram pişman değilim, çok güldüm Hâlâ gülüyorumAy susayım en iyisi. Gerçi çok geç.
Eltinin kaçışı geliyor gözümün önüne.Olan oldu, gram pişman değilim, çok güldüm Hâlâ gülüyorum