- 14 Şubat 2025
- 155
- 148
- 18
- 18
- Konu Sahibi morciveert
Siz kendinizden eminseniz başkasının ne dediğinin önemi yok,destek olabilirsiniz fakat başkasının derdiyle de dertlenmeyin. 2 yıldır çözülemeyen bi meseleyse iki taraf da boşanmayı istemiyordur. Bi bakmışsınız tekrardan barışmışlar suçlu taraf siz olmuşsunuz. Aile içindeki sorunların bu kadar açığa dökülüp anlatılmasını da uygun bulmuyorum.Arkadaşım eşi ile boşanma aşamasında. Bu mesele 2 senedir var. Sürekli kavga-barış şeklinde ilerliyorlar. En son artık kocası istemediği için boşanma olayına girdiler. Bu süreçte yanında olmak istiyoruz ama eşi ve eşinin ailesi tarafından sorumlu biz ilan edildik resmen. Sadece kızın dertlerini dinliyoruz diye. Kendisinin bu gününde diğer arkadaşları olarak destek olmak istiyoruz. Ama ne söylesek sorumlu biz oluyoruz, ayrıca eşi akıl hocalarından akıl alıyorsun diyerek bizi kastediyor. Sanki olayların sorumlusu bizmişiz gibi oluyor. Oysa bu zamana kadar boşan ayrıl bile diyemedik, kendisinin karar vermesi gereken bir durumdu sonuçta. Çok üzülüyorum yanında olmak istiyorum ama oklar bize çevrildiği için kendimi geri çekmekte istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?