- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
Aaa üyelik iptali yazıyor cidden. Neden gitti ki çok üzüldümVega komple gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa üyelik iptali yazıyor cidden. Neden gitti ki çok üzüldümVega komple gitti
neden biliyor musun?Vega komple gitti
Aaa üyelik iptali yazıyor cidden. Neden gitti ki çok üzüldüm
Bazı zamanlar kafasına bi şey takılıp sinir oluyordu da o yüzden mi gitti bilmiyorumneden biliyor musun?
Vegasız mı kaldık şimdi bizBazı zamanlar kafasına bi şey takılıp sinir oluyordu da o yüzden mi gitti bilmiyorum
Hoş geldiin Bi daha gitme olur muHellooooo görlsss
Bi süredir yoktum, aslında dönmeyi de düşünmüyordum yakın zamanda ama ben burda çok güzel dostluklar edinmişim. Dön diyenleri de kıramadım sizleri de çok özledim koştum geldim
Ah minik kuşummmm gitmemmm canımHoş geldiin Bi daha gitme olur mu
Bak söz verdin artıkAh minik kuşummmm gitmemmm canım
Söz minik kuşum. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?Bak söz verdin artık
İyiyim kuzu, günlerim klasik geçiyor. Farklı olarak bu aralar ronaldonun karısı gergionanın belgeselini izliyorum ama bitirir miyim emin değilim; belgesel boyunca sadece gergiona ve çevresindekiler övülüp duruyorSöz minik kuşum. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?
Bu arada amazonda the power adlı bi dizi başlamış tavsiye ederim kızlar çok ilginç ve kaliteli bence
Bende iyiyim canım benimİyiyim kuzu, günlerim klasik geçiyor. Farklı olarak bu aralar ronaldonun karısı gergionanın belgeselini izliyorum ama bitirir miyim emin değilim; belgesel boyunca sadece gergiona ve çevresindekiler övülüp duruyor
Sen nasılsın nasıl geçiyor?
Stranger Things'i hiç izlemedim desem eşimle sevgililik zamanımızda başlamıştık ama o kadar uykumuz vardı ki 5 dakika falan anca izleyebildik, kafamda hep sıkıcı diye kaldı o yüzdenVegamız geri dönmüş hiç söylemiyorsunuuz Hoşgeldinn güzellik iyi ki döndün
Kızlar ben bu aralar tekrar Stranger Things izlemeye başladım. Son iki sezonu izlememiştim ben de baştan başlayayım dedim. İngilizce öğrenmeme yardımcı olur belki diye ingilizce alt yazılı izliyorum (olmuyor)
Andrew Brawley’nin bilmemne yaşamı diye bir kitaba başladım. Farklı bir kitapmış hoşuma gitti şimdilik.
Sizler neler okuyorsunuz kızlar bu aralar?
Tam benlik bir kitaba benziyor listeme ekliyorum hemen.Stranger Things'i hiç izlemedim desem eşimle sevgililik zamanımızda başlamıştık ama o kadar uykumuz vardı ki 5 dakika falan anca izleyebildik, kafamda hep sıkıcı diye kaldı o yüzden
Ben Silo diye bir kitap okuyorum, dünyanın zehirli gazlar sebebiyle yaşanamaz olduğu durumda yer altı silosunun en üst katındaki ekranlardan dünyayı seyreden bir grup var. Temizlik adı altında insanlar dışarıya gönderiliyor, kameralar sildiriliyor ve o insanlar ölüyor haliyle. Sonra silomuzun zeki birkaç insanı aslında anlatılanlar gibi olmayan birkaç şey keşfediyor.
Akıcı kitap ben sevdim 3 kitaplık bir seri aslında ama diğer kitaplarına hemen başlamam muhtemelen
Hoş buldum canımın içiVegamız geri dönmüş hiç söylemiyorsunuuz Hoşgeldinn güzellik iyi ki döndün
Kızlar ben bu aralar tekrar Stranger Things izlemeye başladım. Son iki sezonu izlememiştim ben de baştan başlayayım dedim. İngilizce öğrenmeme yardımcı olur belki diye ingilizce alt yazılı izliyorum (olmuyor)
Andrew Brawley’nin bilmemne yaşamı diye bir kitaba başladım. Farklı bir kitapmış hoşuma gitti şimdilik.
Sizler neler okuyorsunuz kızlar bu aralar?
Hemen ekliyorum bende okunacaklar listeme teşekkürler orangeStranger Things'i hiç izlemedim desem eşimle sevgililik zamanımızda başlamıştık ama o kadar uykumuz vardı ki 5 dakika falan anca izleyebildik, kafamda hep sıkıcı diye kaldı o yüzden
Ben Silo diye bir kitap okuyorum, dünyanın zehirli gazlar sebebiyle yaşanamaz olduğu durumda yer altı silosunun en üst katındaki ekranlardan dünyayı seyreden bir grup var. Temizlik adı altında insanlar dışarıya gönderiliyor, kameralar sildiriliyor ve o insanlar ölüyor haliyle. Sonra silomuzun zeki birkaç insanı aslında anlatılanlar gibi olmayan birkaç şey keşfediyor.
Akıcı kitap ben sevdim 3 kitaplık bir seri aslında ama diğer kitaplarına hemen başlamam muhtemelen
Ayy tabii ki gelebilirsinOffff burda çatır çatır kız kardeşlik ve resmen “friends” dizisindeki ruh varrr
Ben de gelebilir miyimm
Hoşbuldummmm merhabaa kızlarrHoş buldum canımın içi
Stranger Things'i çok severim. Kitaplarını okumuştum. Keyifli seyirler. Ben amazondaki the power adlı diziyi izliyorum her cuma yeni bölümü var. Bir de Harlem'e bakıyorum arada feminizm ve kız kardeşlik severim
Hemen ekliyorum bende okunacaklar listeme teşekkürler orange
Ayy tabii ki gelebilirsin
Hoş geldinnnnn
Hoş geldin tekrarHoşbuldummmm merhabaa kızlarr
Biraz bahsedeyimm kendimden
Ben de ömrümü kendime harcamaya karar verdim. Aslında önceliğim son 5-6 yıldır kendimdim. Ama arkadaşlarımı, dostlarımı, yeri geldiğinde kendimden de öne koyup kendimi yoksaydığım oldu. Aman kırılmasın, aman üzülmesin, öyle demek istememiştir biliyorum içini diye diye kredilerini çoğalttım:))
Ama çok pişmanım. Bundan sonra yok:)
Bir süredir de çok rutine döndüm ve ilerleyemedim kişisel gelişimim ve kariyerimde. Geri gitmedim belki ama ileri de bir arpa boyu gidemedim. Bu durumla ilgili de harekete geçtim:)
İlişki kısmına gelince de erkekler konusunda hep sınıfta kaldım:) nerede bir kamufle olmuş at hırsızı , aldatmaya fırsat kollayan, yalan dolan hayat felsefesi olmuş alengirli bir tip varsa tüm bunları maskeleyip hayatıma girdi:)) flört zaten kanayan yaram Hiç becerip de birini tavlayamamışımdır kısa bir süre önce iğrenç bir ilişkim oldu ve özgüvenime çok oynadı:) ufacık bir gaflette yerle bir ederdi ama çok direndim narsistti. Boş, naylon artist:)
Şaka bir yana; evet hayatımı kendime adadım ama bazen kendimin en iyi hali yalnızkenki halim mi, sevdiğim sevildiğim halim mi diye çok düşündüm.
Bazen yalnızlığıma tapıyorum ve asla hayatıma birini almıyorum ısrarla, bazen çok üzülüyorum. İsterdim herhalde gönlümce biri olsun, bilemiyorum:)
Böyle özetle:) eklemem gereken bir şey var mı? Nereden başlıyoruz :))
At hırsızları iyi kamufle olur kendinizi suçlamayınız hoş geldiniz enerjiniz çok güzelHoşbuldummmm merhabaa kızlarr
Biraz bahsedeyimm kendimden
Ben de ömrümü kendime harcamaya karar verdim. Aslında önceliğim son 5-6 yıldır kendimdim. Ama arkadaşlarımı, dostlarımı, yeri geldiğinde kendimden de öne koyup kendimi yoksaydığım oldu. Aman kırılmasın, aman üzülmesin, öyle demek istememiştir biliyorum içini diye diye kredilerini çoğalttım:))
Ama çok pişmanım. Bundan sonra yok:)
Bir süredir de çok rutine döndüm ve ilerleyemedim kişisel gelişimim ve kariyerimde. Geri gitmedim belki ama ileri de bir arpa boyu gidemedim. Bu durumla ilgili de harekete geçtim:)
İlişki kısmına gelince de erkekler konusunda hep sınıfta kaldım:) nerede bir kamufle olmuş at hırsızı , aldatmaya fırsat kollayan, yalan dolan hayat felsefesi olmuş alengirli bir tip varsa tüm bunları maskeleyip hayatıma girdi:)) flört zaten kanayan yaram Hiç becerip de birini tavlayamamışımdır kısa bir süre önce iğrenç bir ilişkim oldu ve özgüvenime çok oynadı:) ufacık bir gaflette yerle bir ederdi ama çok direndim narsistti. Boş, naylon artist:)
Şaka bir yana; evet hayatımı kendime adadım ama bazen kendimin en iyi hali yalnızkenki halim mi, sevdiğim sevildiğim halim mi diye çok düşündüm.
Bazen yalnızlığıma tapıyorum ve asla hayatıma birini almıyorum ısrarla, bazen çok üzülüyorum. İsterdim herhalde gönlümce biri olsun, bilemiyorum:)
Böyle özetle:) eklemem gereken bir şey var mı? Nereden başlıyoruz :))