- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
Ay aynısı valla Ben de ne zaman bana çok iyi geliyor iyi ki hayatımda diye düşünsem akşamına rezil bir kavga ediyoruz Kendi kendimize nazar değdiriyoruz sanırım.Minik kuşum erkekler hiçbir zaman tam anlamıyla bize tamamlanmış hissettirmiyorlar sanırım. Erkek arkadaşım için ne zaman romantik desem öyle bişi yapıyor ki hemen ağlıyorum ya da ne zaman ne kadar kibar biri desem öküz gibi davranıyor. Ama galiba önemli olan telafi edebilmek bunu. Belki bizde onlar için böyleyiz yani pek konuşkan değildir benimki o yüzden iç sesinde olan biteni bilmiyorum ama bazen benimde onu hayal kırıklığı mı desem bilemedim ama bişiler yaptığımı fark ediyorum.
Hayatındaki kişi negatiflerini pozitife çevirebiliyor mu onu söyle sen? Ve yanında gerçekten rahat mısın? Her anlamda içinden geldiği gibi misin?
Negatifi pozitife çevirmek olarak stresliysem rahatlatıyor. Gerçekten kötü ruh halimdeyken beni dinleyip konuşmalarıyla iyi hissettiren tek sevgilim diyebilirim ama aynı zamanda keyfim gayet iyiyken saçma sapan şeyleri büyüterek kavga çıkarıp keyfimi de kaçırabiliyor. Yanında %85 rahatım. Bazen çok sinirli oluyor o zaman yine neye kavga çıkaracak diye rahat olamıyorum.
Sende sanırım bu soruların cevabı evet öyleyse şanslısın
Kimseyi ayıplamamak gerek valla ben de dilimi tutmaya çalışıyorum bu konuda Ben de siziiiAhahahha çok güldürdün beniiii.
hoşbuldummmmmmmm
Ayy haklısın sevilmeye her canlı muhtaç..
Fos he ben de kardeşim neeeyyye yorum yapsam “gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanarak” bana dönüyor ağzımı açamıyorum
Ayy sizi çok çok çokkk sevdimmmmm