- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Lady her ay okuyacağımızı düşündüğümüz ve okuduğumuz kitapların görsellerini de ekleyelim miGünaydın sevgili kadınlar,
Aralık ayı için kitaplarımı ince seçmeye çalışıyorum böylece hem hedefe yaklaşmış oluyorum hemde fantastik tarza alışmış ben çok rahat okuyabiliyorum diğer tarzları.
Dün okuyup bitirdiğim Ayfer Tunç - Suzan Defter adlı kitabı hepinize tavsiye ederim. Çok tatlı bir aşk hikayesini bir erkeğin bakış açısı bir de kadının bakış açısıyla okuyorsunuz. Normalde asla böyle kitaplar okumam ama bu kitaba aşık oldum. Ve kitap klişe bitmiyor bu kez aşk kazanmıyor. Kitabın görselini de aşağıya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3171074
Ben zaten kitap kulübünün daimi ferdi olarak buna her zaman evet derimLady her ay okuyacağımızı düşündüğümüz ve okuduğumuz kitapların görsellerini de ekleyelim mi
Orangegreysky little bird kızlar sizce?
Tabii ki ekleyin görlsss sormanız hataLady her ay okuyacağımızı düşündüğümüz ve okuduğumuz kitapların görsellerini de ekleyelim mi
Bana da uyarr, çok fazla okuyamıyorum ama eklerim başladıkçaLady her ay okuyacağımızı düşündüğümüz ve okuduğumuz kitapların görsellerini de ekleyelim mi
Offf sis kalp ben aşırı aşırı sevdiğim bir kitaptı keyifli okumalarİlki benden gelsin o zaman.Bu ay planlarımda bunlar vardı. Cesur Yeni Dünya bitti Sis'teyim. Ama hep benzer türde okuyorum son zamanlarda o yüzden birkaç tane de dram kitabı aldım, salı elimde olurlar diye düşünüyorum. Belki Arachnoid Mater yerine onlardan birini koyabilirim.
Eki Görüntüle 3171233
Her zamanki gibi harikasın minik kuşumEn son bu kitabı bitirdim, zaten çok kısa. Bilerek bunu da ertelemeyelim diye yazar kısa tutmuş, aslında senelerdir bu konuda araştırmalar yapmış makaleler yazmış.
Annwyl Yorumumu sormuştun yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel bir kitap bence ama okuyup ertelemekten tamamen kurtulucam diye bir şey yok. İş bizde bitiyor her türlü.
Eki Görüntüle 3171235
Ben hepsi tek bir roman sanıyordum da Sis biraz kalın olsa da hepsi öyküymüş onu bilmiyordum. Sis'in dizisi güzeldi öykü kısmı da iyi gidiyorOfff sis kalp ben aşırı aşırı sevdiğim bir kitaptı keyifli okumalar
Dizisi olduğunu bilmiyordum bakkk. Ama King bir süre sonra sıkıyor sürekli aynı tarzda gitmezsin zatenBen hepsi tek bir roman sanıyordum da Sis biraz kalın olsa da hepsi öyküymüş onu bilmiyordum. Sis'in dizisi güzeldi öykü kısmı da iyi gidiyor
35'ime kadar hepsini okuma hedefim var ya beni sıkmazDizisi olduğunu bilmiyordum bakkk. Ama King bir süre sonra sıkıyor sürekli aynı tarzda gitmezsin zaten
Bende gingerbread kurabiyeleri yaparım oğlumun okuluna gönderiyorum yılbaşı zamanlarıBugün uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim diyebilirim. Sabah erkek kardeşimle tabiat parkına gittik güzel bir yürüyüş yaptık. Sonra tüm kardeşler toplanıp avm gezmeye gittik. Kahve dünyasının yılbaşı kurabiyeli dondurmasına aşık oldum kesinlikle bir deneyin derim. Ayrıca starbucks'ın Earl Grey çayına da vuruldum bu aralar kahve içmeye niyetlenip çay içiyorum.
Ah keşke yiyebilsem kurabiyelerden lütfen benim yerime de yiyin bir tane. Çoook severim çünkü gingerbread cookieBende gingerbread kurabiyeleri yaparım oğlumun okuluna gönderiyorum yılbaşı zamanları
Çok çok güzel oluyor
Dondurma erimeyecek olsaydı bu fikirle denerdım
Afiyet olsun ne güzel olmuş
Ah keşke yiyebilsem kurabiyelerden lütfen benim yerime de yiyin bir tane. Çoook severim çünkü gingerbread cookieellerinize sağlık. Teşekkür ederim
Bu kitabı annem okudu ve betimlemeler o kadar fazla ama o kadar iyi ki o anı bir tablo gibi gözünün önünde canlandırabilirsin demişti. Sadece betimleme değil koku, ses gibi detaylar da çok iyi işlenmiş. Benimde okunacaklar listemde. Keyifli okumalar dilerimBenim okumaya başladığım kitapta bu kitap
Reşat Nuri Güntekin’in Bir Kadın Düşmanı adlı romanına benzettim. Onda da önce kadının ağzından, sonra erkeğin ağzından anlatıyordu olayları. Çok güzel bir kitaptı.Günaydın sevgili kadınlar,
Aralık ayı için kitaplarımı ince seçmeye çalışıyorum böylece hem hedefe yaklaşmış oluyorum hemde fantastik tarza alışmış ben çok rahat okuyabiliyorum diğer tarzları.
Dün okuyup bitirdiğim Ayfer Tunç - Suzan Defter adlı kitabı hepinize tavsiye ederim. Çok tatlı bir aşk hikayesini bir erkeğin bakış açısı bir de kadının bakış açısıyla okuyorsunuz. Normalde asla böyle kitaplar okumam ama bu kitaba aşık oldum. Ve kitap klişe bitmiyor bu kez aşk kazanmıyor. Kitabın görselini de aşağıya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3171074
Daha önce hiç duymadım o kitabı. Teşekkür ederim hemen bakacağımReşat Nuri Güntekin’in Bir Kadın Düşmanı adlı romanına benzettim. Onda da önce kadının ağzından, sonra erkeğin ağzından anlatıyordu olayları. Çok güzel bir kitaptı.
Ağızda hoş tat bırakan bir yiyecek gibi bu kitap. Nasıl zevkle okumuştum. Halbuki sürükleyici de değilBenim okumaya başladığım kitapta bu kitap