Kesinlikle bisiler oluyor bit artik 2022 diycem ama korkuyorum gelen gideni aratiyorDün inanılmaz gergin bir gündü. 2 arkadaşım saçma bir sebepten birbirine girdi. Akşamına ben başka biriyle kavga ettim…
Gezegenlerde bir şeyler var ama anlamadım
Dün müdürümle tartıştık çok fena ben de aynı durumdayım ya. Buraya yazmıştım hatta kızlar umursama falan dediler ben de "haklılar ya ben bu adamı niye umursuyorum sanki" diye düşündüm sonra ertesi gün tartıştıkBu aralar inanılmaz sinirli ve gerginim , mars üzerimde retro harekette ikizler burcunda ve benimde marsım ikizler retroda. Her an patronumu boğabilirim, 2 gün önce ekstre düzeltmeleri ile ilgilenirken sinirden az daha ağlayacaktım. Hangi gezegen hangisiyle çiftleşiyor yineastroloji bilen ve seven biri olmama rağmen saldım takip etmiyorum, iş kurma arefesindeyim artık bir an önce iş bilmezlerle dolu bir dünyada kendi dünyama uçuşarak geçmek istiyorum. Biri üzerine pasiflora çiçeği atsın
Beraber 2023 için hedefler koyalım mı ne dersiniz? Gerçi istekleriniz internete yazmak istemeyeceğiniz özel şeyler mi
Beraber buraya sıralar, 1 sene sonra ne kadarını tamamladığımıza bakardık.
2022 yılı için hiçbir hedefim yoktu. Bari 2023 için olsun diyorum.
Böyle diyince benim de aklıma gelmedi, o mesajı yazarken mantıklıydılittle bird minik kuşum hedef belirlemek bence çok güzel olur. Yılbaşına kadar hepimiz hedeflerimizi ufak ufak düşünelim derim. Özel hedefleri yazmayız tabii de özel hedef var mıdır yahu?
Merhaba minik kuşum bi tık daha koyu olsa göz yormaz gibiİyi akşamlar kızlar;
Bu yazı tipine geçeyim diyorum sizce nasıl göz yoruyor mu?
Son günlerde 10.000 adıma tamamlamaya çalışıyorum ve genelde tamamlanıyor.
Uygulamaya ve attığım kitaba devam ediyorum. Bu kadar
Merhaba leydim, nasılsın?Merhaba minik kuşum bi tık daha koyu olsa göz yormaz gibi
Bu renk bence ideal sen biraz böyle kal minik kuşum.Merhaba leydim, nasılsın?
Bu renk de olmadı, sanki pes etmek üzereyim
SevindimBu renk bence ideal sen biraz böyle kal minik kuşum.
O kadar iyiyim ki bu bi kaç gündür. Konuşmak, bişeyler yapmak bile istemiyorum. Kendi içimde mutluluğun huzurunu yaşamak istiyorum. Topiği salmadım yani. Sadece biraz kendi içimde demlenmeye ihtiyacım var
Çok sevindim eksilerine. Ben tartılmadım uzun zamandır ama yılbaşında bir süpriz olsun istiyorum bana bakalım ne çıkacakSevindimAkrep burcu olmayla mı alakalı bilmiyorum ama ben de o tarz dönemlere sık sık girer çıkarım. Önemli olan mutlu olman. Bu arada 5 kilo hedefi koymuştuk, ben iyice odaklandım. Yılbaşına -5 giricem kesinlikle
Ayrıca hedeflerindeki son 2 maddene katılıyorum
Ben de kullanmıyorum hiç. En güzeliAn itibariyle tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış bulunmaktayım. Uzun zamandır kaliteli içerik bulamıyordum ve insanlar içerik üretmek, para kazanmak için gerçeklikten uzak paylaşımlar yapıyor. Sonra bakıyorum hayatıma yahu ben neden böyle değilim? Çünkü ben gerçeğim. O zaman artık sosyal medyada sahteliklere zaman ayırmaya gerek yok.