- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 34
Valla senin adına çok sevindim.Benim yarın kaynanamgil gelcekmiş kendisiyle küsüm ama yapcak bi sey yok . Eşimle de aram kötü aslında kısaca herkesle aram kötü ve tek istediğim yalnız kalmak . Umarım benim için bu mümkün olabilir . Acayip yorgunum sabah yine erken kalkcam mutfagi filan toplayamadım cünkü oralari yapmam gerek.Cidden yoruldum ...Yine de çok kötü bir gün gecirmedim sadece kötü bir gün gecirdim.:)Merhabalarrrrrr
Şahane bir gün geçirdim galiba bugün. Kötü günlerin ardından daha kötü günler mi gelir bilemem ama bugün güzeldi bence. Sabah erkek arkadaşımla bi kahve içtik sonra alışverişe gittim biraz. Kendime alışveriş değil ama patroncum para verdi ofise bişeyler aldım. Eh, o bile iyi geldi
Ofiste son zamanlarda modumu düşüren aşırı kaba bir müşterim vardı. O sorun da çözüldü gibi biraz. Kafama aşırı taktığım ben bunu nasıl yapıcam, nasıl yetişecek dediğim bir sunum vardı ki sabah 2 saatte bitirdim. Ama 2 hafta ben bunu nasıl yapıcam diyip stres oldum, meğer ne kolay bişeymiş.
İş çıkışı tantuni yemeye gittim abimle. Sonra birlikte kahve içtik. O kadar uzun zaman olmuştu ki abimle vakit geçirmeyeli çok iyi geldi bana.
Cumadan beri çok stresli olduğum için beslenme konusunda kendimi biraz esnettim ama şimdi listemi çıkardım ve kaldığım yerden tam gaz devam.
Aranızın kötü olmasına çok üzüldüm umarım her şey en kısa zamanda düzelir.Valla senin adına çok sevindim.Benim yarın kaynanamgil gelcekmiş kendisiyle küsüm ama yapcak bi sey yok . Eşimle de aram kötü aslında kısaca herkesle aram kötü ve tek istediğim yalnız kalmak . Umarım benim için bu mümkün olabilir . Acayip yorgunum sabah yine erken kalkcam mutfagi filan toplayamadım cünkü oralari yapmam gerek.Cidden yoruldum ...Yine de çok kötü bir gün gecirmedim sadece kötü bir gün gecirdim.:):) Bu da benim icin iyi bi sey asgari mutluluk:)
Çocukla iş yapmak zor kolaylıklar diliyorumErken kalktım ama benle beraber cocuk da kalktı :) pek bi sey yapamadım uyusana sıcacık yatagında dimi :)
Amin sağlik olsun daAranızın kötü olmasına çok üzüldüm umarım her şey en kısa zamanda düzelir.
Çocukla iş yapmak zor kolaylıklar diliyorum
Kafam baya gidik, ilk cümleyi okuyunca cidden mapustan çıktın sandımHerkese merhaba kızlaar.
Mapuslara düştüm ama çıktık çok şükür bugün. Kedilerle ilgili bir konuda öfke kontrolümü biraz kaybetmiş olabilirim
Dün akşam kitabımı bitirdim (Uyumsuz). Çok heyecanlıydı sonu ama kitabın dili tuhaf geldi. “Kalkıp ceketimi giyiyorum. Gidip kapıdan dışarı bakıyorum. O sırada annemi görüyorum. ” diye yazmış. Sanki biri rüyasını anlatıyor gibi geldi hepSonradan alıştım ama. Genel olarak acayip sürükleyici bi kitap. Umarım serinin devamı da öyledir.
Dün akşam çok iyi spor yaptım bugün harika hissediyorum
Tabi kız kaç leşim var benim hiç anlatmadım mıKafam baya gidik, ilk cümleyi okuyunca cidden mapustan çıktın sandım
Bende Orange gibi mapustasın sandım malum siteden indirimlere bakıyordum don atlet göndermek için sanaHerkese merhaba kızlaar.
Mapuslara düştüm ama çıktık çok şükür bugün. Kedilerle ilgili bir konuda öfke kontrolümü biraz kaybetmiş olabilirim
Dün akşam kitabımı bitirdim (Uyumsuz). Çok heyecanlıydı sonu ama kitabın dili tuhaf geldi. “Kalkıp ceketimi giyiyorum. Gidip kapıdan dışarı bakıyorum. O sırada annemi görüyorum. ” diye yazmış. Sanki biri rüyasını anlatıyor gibi geldi hepSonradan alıştım ama. Genel olarak acayip sürükleyici bi kitap. Umarım serinin devamı da öyledir.
Dün akşam çok iyi spor yaptım bugün harika hissediyorum
Ben onun fragmanını çok beğendim de iş arkadaşım 10.dakikada bıraktım dedi diye hiç başlamadım ya, güzelse bakayım dizisizim bu ara.Yeni bir diziye aşık oldum kızlar amazon prime -the peripheral bilim kurgu seviyorsanız bir bakın derim tarzı oldukça iyi geldi bana eve gelip 2 bölüm izledim ama baya sardı. Sanırım bugün kitap yok dizi film var benim listemde
Başları vasat başlıyor ön yargılı yaklaşmaya sebep oluyor ama güzel dizi bi izle derimBen onun fragmanını çok beğendim de iş arkadaşım 10.dakikada bıraktım dedi diye hiç başlamadım ya, güzelse bakayım dizisizim bu ara.
Keyifli okumalar minik kuşumMerhaba hanımlar,
Dil uygulamasına devam ediyorum. Eki Görüntüle 3166795
Bu kitaba başladım, güzel gidiyor bakalım.
Hepinize iyi haftasonları