- 12 Temmuz 2022
- 23.199
- 85.001
Ay yok benim sosyalliğim yerlerde. Düşük çıkmasına şaşırmadım o zamanBildiğim kadarıyla hava elementi iletişimle sosyallikle alakalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok benim sosyalliğim yerlerde. Düşük çıkmasına şaşırmadım o zamanBildiğim kadarıyla hava elementi iletişimle sosyallikle alakalı
Kesinlikle leydim Özellikle akrep burcu olmayı seviyorum, kötü özellikleri bile hoşuma gidiyorMinik kuşum konu ne olursa olsun iyi ki biz böyleyiz seviyorum her halimizi
Ben de %0 çıktı, haritamla başım dertteAy yok benim sosyalliğim yerlerde. Düşük çıkmasına şaşırmadım o zaman
Ben en azından selam falan veriyormuşum demekBen de %0 çıktı, haritamla başım dertte
Ablam küçükken bu sen diye bu kadını atmıştı bana :Ben en azından selam falan veriyormuşum demek
oww ateş baskın baya dengeli bir harita bence. Sosyal, özgüvenli, empatisi birazcık düşük, biraz da ben merkezci biri mi eşin?Eki Görüntüle 3154488 beyim yine biraz daha dengeli çıkmış
Kendi haritamdan sonra shop sandım ben bunuEki Görüntüle 3154488 beyim yine biraz daha dengeli çıkmış
Aşırıoww ateş baskın baya dengeli bir harita bence. Sosyal, özgüvenli, empatisi birazcık düşük, biraz da ben merkezci biri mi eşin?
Ajfjdjfj senin haritanın üstüne kimse geçemeeeez kabul etKendi haritamdan sonra shop sandım ben bunu
Mutlu yaşların olsunHerkese merhaba sevgili kadınlar topiği biraz ihmal ettim dün doğum günümdü, bugün regl oldum gelemedim
Teşekkür ederimmmMutlu yaşların olsun
İyi ki doğdun nice güzel yaşlaraKendi haritamdan sonra shop sandım ben bunu
Kötü çıkarsa gelsin kabuslar, bakayım durAy bunda kompozit harita diye bişey varmış çiftlerin uyumunu gösteriyor. Orangegreysky ona da bakar mısınn ne demiş yorumlara?
Sevgilimle beni tarif etti etkilendim ben bu app içinde kayboldum kızlar
Ay yine doğru şeyler diyor aşırı hoşgörü, birbirinden aşırı talep ilişkiyi zorlaştırır diyor, ben de dadanıcam buraya herhaldeAy bunda kompozit harita diye bişey varmış çiftlerin uyumunu gösteriyor. Orangegreysky ona da bakar mısınn ne demiş yorumlara?
Sevgilimle beni tarif etti etkilendim ben bu app içinde kayboldum kızlar
Teşekkür ederimmİyi ki doğdun nice güzel yaşlara
Ben pek anlamıyorum element işinden ama söyleyeceğim tek şey bence gayet dengeli birisiniz.Ay ben de ekliyorum kim yorumluyordu