little bird Yengeç akrep ve balık için hep şöyle derler iyilik meleği yolda yavru köpek görse ağlar. Öz eleştiri yaparak konuşacağım hiçte öyle değilim. Ben çok anaç yapılı biriyim, koruma ve sahiplenme benim olması isteği çok fazla var. Benimsediğim insanı korur kollarım benim değilse ya da bana kazık atmışsa ya da güvensizlik hissetmişsem dedikodusunu da yaparım arkasından da konuşurum kendimi de salak yerine koydurmam. İyilik meleği değiliz yani üzeni üzeriz nihayetinde dimi?
Akrep için sır küpü felan derler yani insanların sırları dikkatimi pek çekmez öyle yapmışsan yapmışsın napim ben bu bilgiyle şeklinde yaklaşırım belki bu yüzden birine anlatma gereği duymam. Ama alınganım, ilgi beklerim girdiğim ortamdan, dikkat çekmeyi severim bu yüzden kalbim çabuk kırılır. Hemen bi modum düşer karşımdaki azıcık ilgi gösterip modumu yükseltsin isterim biraz aşko kuşkoluk var işte.
Asla kinle yaşayamam mesela akrep için kin tutar kininden uyuyamaz derler ama ben yapılanı unutmam o insanı asla affedemem ama yaptığı şeyi hayatımın merkezine koyup intikam alacağım günü düşünmem. Beddualarım vs çok içten olur o yüzden ona çok dikkat ederim.