Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabın kapağı ilgimi çekti araştırdım da tam benlik duruyor soruları vs. Başlayınca yorumunu yazar mısın ben de alırım belkiNew book diyelim o zaman vakit kaybetmeden, sizden de kitap fotosu bekliyorum sevgili kadınlar
Eki Görüntüle 3154718
Ben de en son beyaz dişi bitirdim çok güzeldiNew book diyelim o zaman vakit kaybetmeden, sizden de kitap fotosu bekliyorum sevgili kadınlar
Eki Görüntüle 3154718
Ya yüzde altı su nedir? Ciğerin kurumuş bacımGörls mükemmelsiniz okumaya bayılıyorum sizi Benim elementlerim çok farklı çıktı sizlerden
Toprak da öyle yaHava ve ateşten oluşuyorumYa yüzde altı su nedir? Ciğerin kurumuş bacım
Ateşliiii uuuuuToprak da öyle yaHava ve ateşten oluşuyorum
Böyle bir muhabbet olunca heskes net havası aşırı belli hava burcu olduğun team terazisin falan derler genelde Ben de su ve toprak eksik diye demek ki hep o insanlara çekiliyorum Özellikle de toprak Başak bağımlılığım bundanmışAteşliiii uuuuu
Suyumdan az bişi verebilirim dilersen. 50 kaymeBöyle bir muhabbet olunca heskes net havası aşırı belli hava burcu olduğun team terazisin falan derler genelde Ben de su ve toprak eksik diye demek ki hep o insanlara çekiliyorum Özellikle de toprak Başak bağımlılığım bundanmış
Ben de hiç yokmuş ya gerçekten. Olur. Kendimize yeni doğum haritası yapma keyfi Daha çok kilolar için bu muhabbeti yaparlar ben sana vereyim Toprak da yok Acil elementler yoga yardımıSuyumdan az bişi verebilirim dilersen. 50 kayme
Bende de toprak da var ya sen ne şanslı bi insansın suyum %60'mış ben de rengini beğendiğim için sedef taşı almışım sanırım o da su taşı diye geçiyor. Hani 60 yetmez 160 olsun diye inatlamışım sankiBen de hiç yokmuş ya gerçekten. Olur. Kendimize yeni doğum haritası yapma keyfi Daha çok kilolar için bu muhabbeti yaparlar ben sana vereyim Toprak da yok Acil elementler yoga yardımı
güzelmiş haritan beğendim; özgüven, liderlik fışkırıyor adetaGörls mükemmelsiniz okumaya bayılıyorum sizi Benim elementlerim çok farklı çıktı sizlerden
Şu file çorap konusu nedirrrrr?Kızlar bugün ilk defa file çorap aldım çok heyecanlıyım Birazdan denicem eğer seksi olmazsam eğer balık ağına takılmış hamsiye benzersem aşırı sinirlenicem. Yeni şeyler denemek istiyorum artık kot tişört geziyorum hep bunu fark ettim(hayır dün BDV’de okuduğum file çorap konusundan etkilenmedim yoooo)
Aralık ayında sınavım var ve ben daha bugün ders çalışmaya başladım. Hesaplarıma göre günde 3 konu bitirmem lazım. 3 konuyu çok bulduğum için bugün çalışmayı yarım bıraktım. Planlayıcı ajandalar almıştım daha kapaklarını açmamıştım. Açtım onları Elvin Levinler gibi uzaklara baka baka doldurdum. Verimli bi gün diyebilir miyiz
Birinin eşi yatakta “gotik” giyinmesini istiyomuş Sordukça anladık ki file çoraptan bahsediyor. Eğer giyerse kişiliğinden ödün verirmiş konu sahibi ondan korkuyordu işte öyle saçma sapan bi konuydu. Aklıma file çorap soktuŞu file çorap konusu nedirrrrr?
Kendin için yaptığın her şey = verimli gün demek bence
Kocası için dünyanın en acı biberini yedikten sonra nasıl yani diyen kadın gibi ben de nasıl yani diyeceğimgüzelmiş haritan beğendim; özgüven, liderlik fışkırıyor adeta