- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda tüm sağlık sorunları atlatılır.selam kızlar,
bir süredir yoktum evet ama ailemde çok ciddi saglık sorunları oldu, ben yine kendimi noluyo ya bu sene derken falan buldum, hepimiz toparlandık geldimateş elementi yogamı bitirdim ama toprak elementinde tökezledim ve 10. günde bıraktım, tek gün bile ara verilse baştan başlamak gerektiği için bugun başlıyorum tekrar, meditasyonlara başladım, evi dip köşe temizleyip kendime tütsü buhurdanlık vs... köşesi yaptım, bakınca bile bir huzur geliyor sigarayı içmiyorum hala ama iki kilo aldım, aslında almayabilirdim ama şımarttım kendimi, bu hafta dikkat edip vermeyi planlıyorum, bugun disneyin dünyayla benim aramda dizisini izledim full, yapım belki eleştirilir ama kendimce biraz ders aldım, ben çok sabırsız ve her şeyi çat çat söyleyen biriyim, biraz düşünerek davranma, sakin ve sabit kalma konularında çalışacagım ki bu da toprak elementi konusu uzun oldu sanki yaa
Size de geçmiş olsnselam kızlar,
bir süredir yoktum evet ama ailemde çok ciddi saglık sorunları oldu, ben yine kendimi noluyo ya bu sene derken falan buldum, hepimiz toparlandık geldimateş elementi yogamı bitirdim ama toprak elementinde tökezledim ve 10. günde bıraktım, tek gün bile ara verilse baştan başlamak gerektiği için bugun başlıyorum tekrar, meditasyonlara başladım, evi dip köşe temizleyip kendime tütsü buhurdanlık vs... köşesi yaptım, bakınca bile bir huzur geliyor sigarayı içmiyorum hala ama iki kilo aldım, aslında almayabilirdim ama şımarttım kendimi, bu hafta dikkat edip vermeyi planlıyorum, bugun disneyin dünyayla benim aramda dizisini izledim full, yapım belki eleştirilir ama kendimce biraz ders aldım, ben çok sabırsız ve her şeyi çat çat söyleyen biriyim, biraz düşünerek davranma, sakin ve sabit kalma konularında çalışacagım ki bu da toprak elementi konusu uzun oldu sanki yaa
Günaydın kızlar. Bol baş ağrılı ve stresli bir haftasonu geçiriyorum. Dün sabah işe gidemedim arayıp izin almak zorunda kaldım. Hiçbir şeyi böyle önemsememek lazım işte. Yapma şunu diyorum yine yapıyorum. Yapmasana yavrum ya
Çok geçmiş olsun canımlarselam kızlar,
Aman aşk dizisi deme. Aşk dizisi diye bir heves başlıyorum dram dizisi çıkıyorlar. 2 saniye mutlu oluyorlar 20 bölüm acı çekiyorlar. Bıktım artık aşk dizisi olarak Kore dizileri araştırıyorum onlar bu işi iyi biliyorlar. Ama hep altyazılı. Türkçe dublajlı bulabilirsem güzel olacak.Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda tüm sağlık sorunları atlatılır.
Dünyayla benim aramda bana çok vasat bir dizi gibi geldi. Düzenli olarak izliyorum ama biz neden sadece aşk, ihtiras, aldatmaca üçgeninde çok iyiyiz bu beni üzüyor.
Size de geçmiş olsn
Çok geçmiş olsun canımlar
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda tüm sağlık sorunları atlatılır.
Dünyayla benim aramda bana çok vasat bir dizi gibi geldi. Düzenli olarak izliyorum ama biz neden sadece aşk, ihtiras, aldatmaca üçgeninde çok iyiyiz bu beni üzüyor.
Ya ne güzel aradan çıkmış dermişimMerhaba kızlar ben bu iki günlük süreçte baya tempoluydum. Rutin kontrole diye gittik doğum yaptım geldimşu an düzen kurma ve kendimizi toparlama sürecindeyiz. Bakalım kahramanlarımızı ne maceralar bekliyordu
Ya ne güzel aradan çıkmış dermişimAllah analı babalı büyütsün
Bi avazda olmuş maşallahMerhaba kızlar ben bu iki günlük süreçte baya tempoluydum. Rutin kontrole diye gittik doğum yaptım geldimşu an düzen kurma ve kendimizi toparlama sürecindeyiz. Bakalım kahramanlarımızı ne maceralar bekliyordu
Sağ ol canımBi avazda olmuş maşallahAllah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun, sağlıcakla anala babalı büyüsün.Merhaba kızlar ben bu iki günlük süreçte baya tempoluydum. Rutin kontrole diye gittik doğum yaptım geldimşu an düzen kurma ve kendimizi toparlama sürecindeyiz. Bakalım kahramanlarımızı ne maceralar bekliyordu
Çok geçmiş olsun.selam kızlar,
Ay Allah analı babalı büyütsüüün. Doğum yaptım geldim kısmına güldüm yaMerhaba kızlar ben bu iki günlük süreçte baya tempoluydum. Rutin kontrole diye gittik doğum yaptım geldimşu an düzen kurma ve kendimizi toparlama sürecindeyiz. Bakalım kahramanlarımızı ne maceralar bekliyordu
Günaydın yaaaa canımın içi biricik aşkım Matthew'le güne başlamak ne güzel.Günaydın canımlarr. Annem kolonoskopi çektirecek, daha alınmadı bekliyoruz beklerken de kitap okuyorum. Çabucak girer çıkar inşallah Eki Görüntüle 3150041
Çok geçmiş olsun. Ağrısız acısız hemen olur biter inşallah sonuçları da çok güzel çıkarGünaydın canımlarr. Annem kolonoskopi çektirecek, daha alınmadı bekliyoruz beklerken de kitap okuyorum. Çabucak girer çıkar inşallah Eki Görüntüle 3150041
Amin çok teşekkürler inşallahÇok geçmiş olsun. Ağrısız acısız hemen olur biter inşallah sonuçları da çok güzel çıkar
Cadıların Keşfi okumak istediğim kitaplardandı ama sıra gelmedi bir türlü.