- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
evet herkes kaybolduKızlar nasılsınız, ses soluk yok hiçbirinizde :))
iyiyim ben aynı, günlerim de aynı geçiyor. sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet herkes kaybolduKızlar nasılsınız, ses soluk yok hiçbirinizde :))
İyiyim canım ben de, aynı valla dediğin gibi.evet herkes kayboldu
iyiyim ben aynı, günlerim de aynı geçiyor. sen nasılsın?
merhabaa özlemişim seniMerhaba sevgili kadınlar kaç gündür biraz sessizlik içinde olmaya ihtiyacım vardı. Tabii bu süreçte yattım mı sadece tabii ki hayır. Dün harika bir cilt bakımı yaptım. Bol bol kitap okudum. Bir önceki gün 6 aydır görüşmediğim bir arkadaşımı kahveye davet ettim. Ve film izledim. Kendimi hiç ihmal etmedim diyebilirim. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
labellevie Natsume strawberryland cimbomlukiz P Pncklla La Vie C cranial Mylittlehoneybee Tebessum34 bir gun mutlaka Orangegreysky little bird Black Light Kirmizi krizantem S sarahconnor Mikan Annwyl
Merhaba ben de okuma yapıyorum, şu an kütüphanedeyim genelde kütüphanedeyim zatenMerhaba sevgili kadınlar kaç gündür biraz sessizlik içinde olmaya ihtiyacım vardı. Tabii bu süreçte yattım mı sadece tabii ki hayır. Dün harika bir cilt bakımı yaptım. Bol bol kitap okudum. Bir önceki gün 6 aydır görüşmediğim bir arkadaşımı kahveye davet ettim. Ve film izledim. Kendimi hiç ihmal etmedim diyebilirim. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
labellevie Natsume strawberryland cimbomlukiz P Pncklla La Vie C cranial Mylittlehoneybee Tebessum34 bir gun mutlaka Orangegreysky little bird Black Light Kirmizi krizantem S sarahconnor Mikan Annwyl
Ah minik kuşum bende seni özledim sağlıklı beslenmeye bende devam ediyorum bir kaç günlük bir molam olmuştu ama hedefim 5 kg vermek artık. Yürüyüşten yeni geldim dijital kale beni öyle sardı ki duş almaya bile gidemiyorum.merhabaa özlemişim seni
ben de kitap okudum, diyet ve yürüyüş yapıyorum 3-4 gündür. lost’u bitirdim. bir de bu aralar cok sims oynuyorum.
@orangegreysky’ın profili gri olmuş ve ‘tek ayak cezası’ yazıyor
Kütüphaneleri her zaman çok sevmişimdir keyifli okumalar. Spor salonuna bende gitmeyi düşünüyorum ama havalar serinlemişken bol bol yürümek istiyorum kışın spora giderimMerhaba ben de okuma yapıyorum, şu an kütüphanedeyim genelde kütüphanedeyim zaten
Spor salonuna yazılmak istiyorum, bir ara tek başıma yapmaya çalışmıştım ama yürütemedim
Tek ayak üzerinde bekledim 1 gün Konumu yanlış topikte açmışımmerhabaa özlemişim seni
ben de kitap okudum, diyet ve yürüyüş yapıyorum 3-4 gündür. lost’u bitirdim. bir de bu aralar cok sims oynuyorum.
@orangegreysky’ın profili gri olmuş ve ‘tek ayak cezası’ yazıyor
Onu da listeme ekleyeyim, psikoloji kitaplarından sıkılmaya başladım. İyisin ama dimi yoktun kaç gündür?Ah minik kuşum bende seni özledim sağlıklı beslenmeye bende devam ediyorum bir kaç günlük bir molam olmuştu ama hedefim 5 kg vermek artık. Yürüyüşten yeni geldim dijital kale beni öyle sardı ki duş almaya bile gidemiyorum.
Orange sanırım ban yemin artık banlar böyle gösteriliyor diye düşünüyorum
Kütüphaneleri her zaman çok sevmişimdir keyifli okumalar. Spor salonuna bende gitmeyi düşünüyorum ama havalar serinlemişken bol bol yürümek istiyorum kışın spora giderim
ay iyi bari kısa sürdü hoş geldin canımTek ayak üzerinde bekledim 1 gün Konumu yanlış topikte açmışım
L LADY VEGA kadar influencer birini tanımadım, ne önerse influence ediliyorum ben de. Şimdi de seni etmişOnu da listeme ekleyeyim, psikoloji kitaplarından sıkılmaya başladım. İyisin ama dimi yoktun kaç gündür?
ay iyi bari kısa sürdü hoş geldin canım
Kıyamammm bi ara senle kalem açıcaz diye çöpe gidip orda sohbet edelimTek ayak üzerinde bekledim 1 gün Konumu yanlış topikte açmışım
Şahaneyim minik kuşum. Tipik bir akrep burcu olarak bazen içime çekilip kendimi resetleyip tekrar piyasaya sürülüyorum psikoloji kitapları çok keyifli ama insana arada ekşın lazım yaaaOnu da listeme ekleyeyim, psikoloji kitaplarından sıkılmaya başladım. İyisin ama dimi yoktun kaç gündür?
ay iyi bari kısa sürdü hoş geldin canım
Hahahaha en büyük hayatim influencer olmaktı. Hemen link veriyorum hoş geldin
İzlediğiniz filmleri bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum bize de fikir olurZaman o kadar hızlı akıyor ki hiç anlamıyorum ben de bu aralar disney filmlerine sardım hadi hayırlısı :) şimdi kitap okuyacağım işteyim artık elden ne gelirse :)
Ay cidden ben de öyleyim, burçlar yalan diyenler görsün bunlarıKıyamammm bi ara senle kalem açıcaz diye çöpe gidip orda sohbet edelim
Şahaneyim minik kuşum. Tipik bir akrep burcu olarak bazen içime çekilip kendimi resetleyip tekrar piyasaya sürülüyorum psikoloji kitapları çok keyifli ama insana arada ekşın lazım yaaa
Hahahaha en büyük hayatim influencer olmaktı. Hemen link veriyorum hoş geldin
İzlediğiniz filmleri bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum bize de fikir olur
Çokkk geçmiş olsunGünaydın kızlar. Bol baş ağrılı ve stresli bir haftasonu geçiriyorum. Dün sabah işe gidemedim arayıp izin almak zorunda kaldım. Hiçbir şeyi böyle önemsememek lazım işte. Yapma şunu diyorum yine yapıyorum. Yapmasana yavrum ya
Çok teşekkür ederim. Bugünü kendimle baş başa geçirip düzeleceğimÇokkk geçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Bol baş ağrılı ve stresli bir haftasonu geçiriyorum. Dün sabah işe gidemedim arayıp izin almak zorunda kaldım. Hiçbir şeyi böyle önemsememek lazım işte. Yapma şunu diyorum yine yapıyorum. Yapmasana yavrum ya
TünaydınGünaydın canım kadınlar