- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
Mutfak tasarımını hangi programla 3 boyutlu yapıyorsunuz. Adeko’yu korsan bulamadım ben bi türlüMerhaba canım kadınlar,
Bu aralar içsel bir inzivayadayım sanırım ya. İnsanlarla minimum etkileşim içindeyim. Kafa dinlemeye ihtiyacım varmış demek ki. Sabah işe yürüyerek gidip sabah sporunu aradan çıkardım. Ofiste köşeme çekilip mutfak ve yemek alanı tasarımı yaptım, sonra tasarımı 3 boyutlu olarak görsele döktüm. Öğle arası kendimi yemeğe çıkardım ama diyeti bozmak istemediğim için ev yemekleri yapan bir yerde etli fasulye yedimşimdi işten çıkıp eve geldim bir duş alıp ardından kitap okumaya geçeceğim.
ürünleri kendim autocad üzerinden çizip sketchup da modelliyorum v-ray ve lumiondan da render alıyorum.Mutfak tasarımını hangi programla 3 boyutlu yapıyorsunuz. Adeko’yu korsan bulamadım ben bi türlü
Bir sürü iş hallettim üstüne akşam sporuma da gittim şimdi duş alıp yemek yiyip çalışmaya devam. Mutfak maliyeti hesaplayacağımAma şu iş bi bitsin kitabımın son 100 sayfasındayım onu bitireceğim bu gece bekle beni edward
Ay teşekkür ederimürünleri kendim autocad üzerinden çizip sketchup da modelliyorum v-ray ve lumiondan da render alıyorum.
Mimar mısınız yoksa endüstriyel tasarımcı mıAy teşekkür ederimAma benim yapabileceğim bir şeye benzemiyor hahahh
İnşaat mühendisiyim ama kadın olduğum için çevremdeki insanların gözünde mimarım galibaMimar mısınız yoksa endüstriyel tasarımcı mı
Ben endüstri mühendisiyim. Ama endüstriyel tasarımcı olarak çalışıyorum. Herkesin gözünde iç mimarımİnşaat mühendisiyim ama kadın olduğum için çevremdeki insanların gözünde mimarım galibaBu yüzden benden mutfak çizimi bilmemne tasarımı istiyorlar ben de bişeyler uyduruyorum mecbur
Selamlar :) numerolojik olarak kök çakra sorunu olduğunu nasıl anladın? Nerden baktın :)Kızlar herkese selam :) Nasılsınız umarım çok çok iyisinidir. Ben bu hafta kök çakra ve sakral çakra çalışmaya ve sakral çakramı besleyerek dişil enerjimi yükseltme ritüellerine başlayacağım. Uzuuuuuuun bir yogunluktan çıktım feci yorgunum. Beden algım özellikle bacaklarımda kayboldu ki zaten kök çakra sorunum var numerolojik olarak da gözüküyor. Kendimde farkındayım. Umarım miss gibi olur kendimle ilgilenince modum yükseliyor ayy
Birincisi kendi yaşadığım hayattan . İstikrar problemim vardı. İkinci olarak numerolojik danışmanlık aldım ve son olarak isminde kalın sesliler ve özellikle ama özellikle A harfi olmayanların kök çakrası kuvvetsiz olabiliyor.Selamlar :) numerolojik olarak kök çakra sorunu olduğunu nasıl anladın? Nerden baktın :)
Ritüellerinizi kendiniz mi oluşturdunuz birilerinin çalışmalarını mı uyguluyorsunuz?Kızlar herkese selam :) Nasılsınız umarım çok çok iyisinidir. Ben bu hafta kök çakra ve sakral çakra çalışmaya ve sakral çakramı besleyerek dişil enerjimi yükseltme ritüellerine başlayacağım. Uzuuuuuuun bir yogunluktan çıktım feci yorgunum. Beden algım özellikle bacaklarımda kayboldu ki zaten kök çakra sorunum var numerolojik olarak da gözüküyor. Kendimde farkındayım. Umarım miss gibi olur kendimle ilgilenince modum yükseliyor ayy
Güvendiğim birinden öğrendiğim bir uygulamaydıRitüellerinizi kendiniz mi oluşturdunuz birilerinin çalışmalarını mı uyguluyorsunuz?
Ne okuyordun VegaMerhaba canım kadınlar,
Dün, başladığım belgesel serisinden iki bölüm izledim. Gerçekten çok ilginç bir seri. Sonrasında kitap okuyup uyuyakaldım
Bugün arkadaşımla bir kahve içip işe geçtim, şimdi eve geldim bişeyler yiyip kitap okuyacağım. Kitabım çok heyecanlı olmaya başladı
Dan Brown Dijital KaleNe okuyordun Vega
Ay bi anda anılar geldi haklıma. 2011 yılında Dan Brown - Dijital Kale kitabının cep boyunu zincir marketlerin birinden 3 liraya almıştım hala kitaplığımda durur. Nasıl bi anda böyle ayrıntılı hatırladım yaDan Brown Dijital Kale