Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederimEkim ayına kurtları dökerek giriyorsunuz ne güzellll, ay çok heyecanlı kasımda anne oluyorum diyorsunuz ben heyecanlanıyorum burda, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben pek katılamadımReinaa @Esila09 little bird Orangegreysky bir gun mutlaka Black Light @Tu me manques labellevie Natsume @Pncklla @La Vie C cranial @Mylittlehoneybee Tebessum34 @strawberryland @cimbomlukiz
Unuttuğum var mı kızlar? Varsa kusuruma bakmasın etiket işi çok zor telefondan girince.
Mutlu haftasonları dilerim herkese çok sessiz bu sabah topik bir etiketle sohbete davet edeyim sizleri
Ekim ayı geldi hoş geldi, Eylül ayını iyi kötü bitirdik ama ben eylül için topik olarak güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Hepinize sarılıyor ve tebrik ediyorum.
Hepiniz iyi ki varsınız
Ben de sepetime eklemiştim, neden beğenmedin konusu mu güzel değil?Günaydın yol arkadaşlarım nasılsınız? Enerjisi çok düşük bir pazar gibi
Kahvaltımı yapıp şimdi kitap okumaya geçiyorum. Stephen King - Enstitü okuyorum ama sanki hiç sevemicekmişim geliyor. Okudukça bakalım fikrim değişir belki.
Bak şu halimde bile bu görsel yaşam enerjisi yayıyor ve bana iyi geldi teşekkür ederimGünaydın canımlar
Bugün mis gibi kahvaltımı yaptım, peşine bi kahve, suyumu doldurdum işime başladım. Sabah kitap okuyamadım birkaç gündür yorgunum ama akşam okuyacağım. Mutluşluk Eki Görüntüle 3138942
Tanıdığım tüm kadınlar örümcekten korkuyor bu bence bizim paket program içinde var. O yüzden asla balkonda veya evinde olsun evde bitki tutamam, canım anam aldığı tüm bitkileri ona buna hediye etmek zorunda kaldı.Benim haftasonum ev bakımı ve birki bakımıyla geçti. Bitkilerimle ilgilenmeyi seviyorum hepsinin toprağını saksılarını değiştirdim kışa hazırladım hepsini. Balkonda baktığım için örümcek vs oluyor. Örümcek korkusunu asla yenemiyorum bu kadar doğayı toprağı sevip örümcek fobisi taşımak çok yorucu homo deus a geçtim planladığımdan daha geç başladım ama olsun.
Ekim ayında ne okuduğumu ne izlediğimi vs not etmeye karar verdim böylece her ay yeni ne görmüş keşfetmişim, o ay ne kadar dolu veya boş geçmiş takip edebilirim. Benim gibi balık hafızalılar için de öneririm bunu üniversite okurken de yaptım bir dönem. Kendini takip etmek, öğrendiklerini unutmamak için çok süper bir yoldur. Bazen hiçbir şey yapmadım bomboş bir insanım fikrine kapılınca açıp not defterine aaa bunları bunları yapmışım fena değil şunları da ekleyeyim bunları da yaparsam daha iyi olacak diyorum. Kendime doğru bir yol çizmeme yardım ediyor
Ay hemencecik gelir umarım regl, kendisi ayrı dert gecikmesi ayrı dert amaaanBak şu halimde bile bu görsel yaşam enerjisi yayıyor ve bana iyi geldi teşekkür ederim