- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.043
Amin İnşallahTeşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşallahTeşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşallah.
Senin odanı yirim ya, ben neden seni avatarının az büyüğüsün diye hayal ediyorum...Bugün odamı düzenledim, diyete uygun beslendim.
Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim
Bu grupta ne kadar çok babasız var.Başınız sağolsun ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim. Çok zor gerçekten
Geçmiş olsun.Biraz da hastayız ailecek.
Keşke öyle olsam ama baya bi büyüğüyümSenin odanı yirim ya, ben neden seni avatarının az büyüğüsün diye hayal ediyorum...
Minik kuş boyun kaç bende seni hep öyle hayal ettim 1.80 felan çıksan çok üzülürümKeşke öyle olsam ama baya bi büyüğüyüm
Boyum 170. Kilom var biraz o yüzden dedimMinik kuş boyun kaç bende seni hep öyle hayal ettim 1.80 felan çıksan çok üzülürüm
Merhaba tabii kiiiii çok memnun oluruzMerhaba kabul ederseniz bende katılmak isterim
Ay ben de disney aldım almaz olaydım içinden çıkamıyorum son günlerdeMerhaba canım kadınlar,
Bugün öyle halsiz hissediyorum ki kendimi. İş yerimde ki herkese de çok sinirliyim oda arkadaşım tüm yaşam enerjimi çekti, bıkmışım diyip hayata isyan ediyor. Ayh kalk git ben senin yerine de çalışırım diyesim geliyor
Dün de halsizdim 150 sayfa kitap okudum, Disney'de Pinokyo filmine baktım biraz çok tatlı bir filmdi yarısını izleyip uykuya daldım. Bugün izlemeye devam edicem.
2 saat yürüyüş az mı kız gayet güzel geçmiş günün daha ne olsun.Merhabaa
Bugün kayda değer olarak 2 saat yürüyüş yaptım, 2 saat ders çalıştım. Yürüyüşten sonra pertim çıktı zaten Şimdi de dizi izliyorum
Disney bağımlılık yapıyor ben biraz da aşko kuşko biriyim prensesler çoook var tam bana göre kardashian family izledin mi güzel mi?Ay ben de disney aldım almaz olaydım içinden çıkamıyorum son günlerde
Merhaba canım,Merhaba canım kadınlar,
Bugün öyle halsiz hissediyorum ki kendimi. İş yerimde ki herkese de çok sinirliyim oda arkadaşım tüm yaşam enerjimi çekti, bıkmışım diyip hayata isyan ediyor. Ayh kalk git ben senin yerine de çalışırım diyesim geliyor
Dün de halsizdim 150 sayfa kitap okudum, Disney'de Pinokyo filmine baktım biraz çok tatlı bir filmdi yarısını izleyip uykuya daldım. Bugün izlemeye devam edicem.
ay ben yogun bir iş günü gecirdim eve geldim oyuna daldım ama şimdi bir silkelendim, 2 saat makalemi yazacagım, sonra ateş elementi 1 saat yogano smokingReinaa E Esila09 little bird A Arrietty_ Natsume Orangegreysky bir gun mutlaka strawberryland cimbomlukiz P Pncklla La Vie C cranial Mylittlehoneybee labellevie
Black Light
Neler yapıyorsunuz, gününüz nasıl geçti canım kadınlar?
Ayy ne minnoştur şimdi onlar çok güzel bir gün olmuş, şu Eylül havası sıcak mıdır soğuk mudur belli değil hepimizi bi halsizleştirdiSelamlarr,
Biraz halsiz gibiyim bugün ama mutluşum yine de. Apartmanın önünde bi kedi var hamileydi doğurmuş, kocaman bile olmuş yavruları Sabah onlara mama götürdüm az samimiyet kurup mıncıklamayı hedef edindim kendime
Kitap okudum oradan geldikten sonra.
Toplantı arasında evi bi derledim toparladım. Yemek yaptım. Dinleniyorum şimdi
Sizler de iyisinizdir umarım
Hayata küskün değilim de çok yorgun hissediyorum kendimi. Akşam eve gelip bi yürüyüş yapınca düzeldi gibi.Merhaba canım,
İnsanın hayatında belli dönemlerde oluyor hayata küskünlük. Takmamak lazım.
Ben de hastayım hala halsizlik de var. Küçük oğlum eşim şehir dışında iken 1 gece benim yanımda yattı. O hastaydı, burnu akıyordu. Bana sımsıkı sarılıp yüzüme yüzüme soludu yatarken. Ondan bulaştı hastalık.
Ben bugün annemi hastaneye götürdüm sadece. İlaçları için rapor çıkarttık.
Bende oyun oynamak istiyorum online olarak tavsiye edeceğiniz lol ve pubg dışında oyun var mı? No smoking ise harika olmuşay ben yogun bir iş günü gecirdim eve geldim oyuna daldım ama şimdi bir silkelendim, 2 saat makalemi yazacagım, sonra ateş elementi 1 saat yogano smoking
Ben isyan eden arkadaşınızı kastetmiştim. Şikayet eden insanları ben de sevmem.Ayy ne minnoştur şimdi onlar çok güzel bir gün olmuş, şu Eylül havası sıcak mıdır soğuk mudur belli değil hepimizi bi halsizleştirdi
Hayata küskün değilim de çok yorgun hissediyorum kendimi. Akşam eve gelip bi yürüyüş yapınca düzeldi gibi.
Siz en tatlı yoldan hasta olmuşsunuz ama yaaa çok geçmiş olsun
Bende oyun oynamak istiyorum online olarak tavsiye edeceğiniz lol ve pubg dışında oyun var mı? No smoking ise harika olmuş