Benim de yeni isim uzakda olacak. Bu durum biraz korkutuyor Beni. 2km sen 13 km e cikacak..az gorunsede sabah 6da evden cikmam gerek. Daha once 7.15 de cikip 7.30 mesaisine yetisiyordum
Tahminen en gec 16da eve gelmis olacagim. Iyi yaptim bilmiyorum
Saol canim.İşe başlamanıza çok sevindim. İnşallah hep böyle gider zihniniz berrak ve iyi olur
Teşekkür ederim güzel bir gün geçirdim bende
İşten ayrılmak verdiğin doğru bir karardı bence çünkü uzun zamandır işin ağırdı ve yeni işinde mutlu olursan uzaklığı senin gözüne görünmez emin ol. İnşallah mutlu olacaksın
Aslinda gidis felis kismi basit. Arabayi almayacagim. Otobus direk gidiyor.Ben hep yolda idim ilk zamanlar rahattım bir dönem araç ile gittim. Açıkçası yol dışında şikayetim yok. Ben 50km gidiyorum 13e düşse aşırı rahat olurdu. Birde benim otobüsler ilk değiştiğinde boynum tutuldu ciddi kilitleniyorum felcten hallice oluyor. Yaz kış kollamak zorundayım
Yoksa niye dert edeyim etmem
Aslinda gidis felis kismi basit. Arabayi almayacagim. Otobus direk gidiyor.
Ogrenci ilende yolum o tarafdaydi. Halbuki cocuklar okurken dahada kucukdu.
Sizin ki dahada uzun yolmus
Benim ki direk karayolu- tecrübesiz iseniz tırın altına giriverirsiniz
Ama iş bir o kdr saçma rahat. O yüzden bırakmıyorum, başka planlarima engel olur.
Tabıkı:) 27 yaşındayım ve evliyim. Çalışan bi kadınım. Gezmeyi çok seviyorum. Sağlıklı beslenmeye ilgim var :) son bi kaç yıldır kitap okuma alışkanlıgı edindim düzenli olarak okumaya başladım. Kendime olumlu şeyler katmak istiyorum motive olmak için burası iyi olur diye düşündüm. Buraya yorum attıktan sonra biraz gaza geldim yoga yaptım hattaMerhaba hoş geldiniz tabii ki kapımız her zaman açık. Kendinizden biraz bahseder misiniz? Sizi tanırsak daha iyi sohbet ederiz
Hoş geldiniz aramızaTabıkı:) 27 yaşındayım ve evliyim. Çalışan bi kadınım. Gezmeyi çok seviyorum. Sağlıklı beslenmeye ilgim var :) son bi kaç yıldır kitap okuma alışkanlıgı edindim düzenli olarak okumaya başladım. Kendime olumlu şeyler katmak istiyorum motive olmak için burası iyi olur diye düşündüm. Buraya yorum attıktan sonra biraz gaza geldim yoga yaptım hatta
Merhaba, biraz geç oldu çünkü fırsat bulup soramadım anneme. Zaten annem hep Mesnevi’den örnekler verirdi, her şeyin Allah’tan geldiğini, o ne derse onun olacağı, onun izni olmadan hiçbir şeyin gerçekleşmeyeceğini. Temel mantığı bu anladığım ama kendim okumadım. Sonlara doğru müstehcen hikayeler varmış. Hatta kuzenim, annemin hepsini okumadığını düşünerek sonlarını okuma hala, müstehcen şeyler var dedi. ☺ Annem tamam dedi ama okumuş çoktan.Heves çok önemli, ne kadar güzel. Ayşe Kulin de çok satanlar listesinde yer almasına rağmen yıllarca kitabevlerinin kapısından döndürülmüş, yazdıkları beğenilmemiş ama pes etmemiş ve ileri yaşta meşhur olmuş bir yazar.
Sizden bir ricam olacak, Mesnevi çok tartışmalı bir eserdir. Annenize yaptığı okuma ile ilgili edindiği izlenim ve hissettiklerini sorabilir misiniz?
Ahaha aslında müstehcen hikayeleri de kast ederek sormuştum biraz sorumu. Anneniz ayrıca kendi bildiğini okuyan biri belli ki :) Teşekkür ederim cevapsız bırakmadığınız için.Merhaba, biraz geç oldu çünkü fırsat bulup soramadım anneme. Zaten annem hep Mesnevi’den örnekler verirdi, her şeyin Allah’tan geldiğini, o ne derse onun olacağı, onun izni olmadan hiçbir şeyin gerçekleşmeyeceğini. Temel mantığı bu anladığım ama kendim okumadım. Sonlara doğru müstehcen hikayeler varmış. Hatta kuzenim, annemin hepsini okumadığını düşünerek sonlarını okuma hala, müstehcen şeyler var dedi. ☺ Annem tamam dedi ama okumuş çoktan.
Binbir Gece Masalları’nda da bir kaç hikaye var müstehcen. Ben yadırgamıyorum ama bir tasavvuf kitabında olması garip. Acaba normal de biz mi toplum olarak yobazlaştık?Ahaha aslında müstehcen hikayeleri de kast ederek sormuştum biraz sorumu. Anneniz ayrıca kendi bildiğini okuyan biri belli ki :) Teşekkür ederim cevapsız bırakmadığınız için.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar,
Hayatımı düzene sokamıyorum. Düzenli spor ve okuma yapamıyorum. Sabah 6:45’te kalkıp oğlumu okula bırakıyorum, bugün arabayla bıraktım geç olmuştu, alırken yürüyerek gittim.
Annemle kahve içtim, ev işi, çocuklara kek yaptım, kişisel bakım vs. Çok az kitap okudum.
İki saat yürüyüş mü harikaMerhaba Kızlar,
Ben iki saat yürüyüşün ardından eve gelip kahvaltı ettim. Biraz ağrım oldu gün içinde ara ara. O yüzden dizi izledikten sonra uyumuşum. Ama genel olarak sabah verimli geçince mutlu bitiriyorum günü. Güzel bir gündü diyebilirim.
İki saat yürüyüş mü harikayürüyüş benim için o kadar dinlendirici oluyor ki
Hemen kahvaltı edip bende yürüyerek işe gideceğim hava serinse.
Güzel bir gün olmasına sevindim
Keşke bende orda olsam burası idare eder ışık yaniiiii. Ben serin severim oysa kiGünaydınn
Bugün hava o kadar serin ki üşüyüp camı kapattım. Bence yürüyüş için ideal