- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynısını düşünmüştüm okuyunca Çok boş geldi bana da. Zaten yazarların Japon olmaması ayrı bir hayalkırıklığı yarattı ben de. Bir kitap daha varmış onu da alacaktım ama bunu okuyunca vazgeçtimAz önce Ikıgai adlı kitabı bitirdim. Gerçekten zaman kaybı bir kitap başlarda size çok şey katacakmış gibi duruyor. Sonlarına doğru ee ben bunu zaten biliyorum diyorsunuz. Ya da mesela uzun ömürlü japonların beslenme şeklinden bahsediyor ama bunları Türkiyede bulmak ve düzenli beslenmeye eklemek ciddi bir bütçe ister. Okumak isteyenlere tavsiye etmiyorum
Bu kitabın 2.si yerine bugün kalan hayatımın ilk günü adlı kitabı alın. O gerçekten güzeldiBen de aynısını düşünmüştüm okuyunca Çok boş geldi bana da. Zaten yazarların Japon olmaması ayrı bir hayalkırıklığı yarattı ben de. Bir kitap daha varmış onu da alacaktım ama bunu okuyunca vazgeçtim
Hoşşş geldiniz selamsız da olsa gelmeniz bizi çok mutlu ediyorİyi akşamlar bu arada böyle selamsız sabahsız daldım kusura bakmayın
Not ettim kitabı ben de okumadıysanız mutluluk tuzağını öneririmBu kitabın 2.si yerine bugün kalan hayatımın ilk günü adlı kitabı alın. O gerçekten güzeldi
Hoşbuldum topiğin enerjisini sevdiğim için gizli gizli okuyorum siziHoşşş geldiniz selamsız da olsa gelmeniz bizi çok mutlu ediyor
Ekledim okunacaklar listeme teşekkür ederimNot ettim kitabı ben de okumadıysanız mutluluk tuzağını öneririm
Ah okuyup gidenler aslında bir gelseler kocaman bir aile olacağızHoşbuldum topiğin enerjisini sevdiğim için gizli gizli okuyorum sizi
giriş yaptım madem gelirim aradaEkledim okunacaklar listeme teşekkür ederim
Ah okuyup gidenler aslında bir gelseler kocaman bir aile olacağız
Beklerimmmmgiriş yaptım madem gelirim arada
Ee daha ne olsun gayet güzel geçmiş günün umarım yeni iş görüşmen harika geçer ve her şey gönlünce olur.Selam
Benim gunlerim cok yogun geciyor.
Yarin yeni is yeri ile gorusmem var.
Bugun kendim icin sadece yürüyüs,biraz kitap okuma, k drama izleme ve kizin futbol antremanini izlemek oldu
Kirmizi krizantem labellevie little bird A Arrietty_ Natsume Orangegreysky bir gun mutlaka La Vie C cranial P Pncklla Reinaa E Esila09 Black Light
Nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçti?
Benim de yeni isim uzakda olacak. Bu durum biraz korkutuyor Beni. 2km sen 13 km e cikacak..az gorunsede sabah 6da evden cikmam gerek. Daha once 7.15 de cikip 7.30 mesaisine yetisiyordumSelamm
Ben ise geri döndüm. İsim hafif rahatım ama çok konforsuz bir şekilde 1 saat yolculuğum var. Sabah 6 15te kalkıyorum akşam 18 30da evdeyim. Sonra köpeğimi çıkarıyorum 20de eve geliyorum. Zor bela bisey ye kalk derken 21de oturuyorum
Zihnim berrak şimdilik iyiyim
İşe başlamanıza çok sevindim. İnşallah hep böyle gider zihniniz berrak ve iyi olurSelamm
Ben ise geri döndüm. İsim hafif rahatım ama çok konforsuz bir şekilde 1 saat yolculuğum var. Sabah 6 15te kalkıyorum akşam 18 30da evdeyim. Sonra köpeğimi çıkarıyorum 20de eve geliyorum. Zor bela bisey ye kalk derken 21de oturuyorum
Zihnim berrak şimdilik iyiyim
Teşekkür ederim güzel bir gün geçirdim bendeSizler nasilsiniz
İşten ayrılmak verdiğin doğru bir karardı bence çünkü uzun zamandır işin ağırdı ve yeni işinde mutlu olursan uzaklığı senin gözüne görünmez emin ol. İnşallah mutlu olacaksınBenim de yeni isim uzakda olacak. Bu durum biraz korkutuyor Beni. 2km sen 13 km e cikacak..az gorunsede sabah 6da evden cikmam gerek. Daha once 7.15 de cikip 7.30 mesaisine yetisiyordum
Tahminen en gec 16da eve gelmis olacagim. Iyi yaptim bilmiyorum