- 19 Şubat 2021
- 4.611
- 10.940
- 38
MerhabaGünaydın
-Bugünü bakım günü ilan ettim kuaföre gidicem kendimi şımartıcam
-ufak tefek ihtiyaçlarım var küçük bir alışveriş yapıcam
-kitap okumaca falan
(Bu arada önerebileceğiniz sitcom dizi varsa önerilere açığım. 20-25 dk sürdüğü için molalarda iyi gider kafa dağıtırım diye düşünüyorum. Normal diziler çok uzun, başlayınca bitirmek istiyorum, bitince diğer bölümü merak ediyorum. Bataklık gibi)
Merhaba hayır izlememiştim teşekkür ederim ona bi bakayım YouTube da var mıMerhaba
Man vs bee izlemek ister misiniz yada izlediniz mi
Ben çok beğenmiştim
Ben netflixden izledim bilmiyorum o yüzden ama yoktur diye düşünüyorumMerhaba hayır izlememiştim teşekkür ederim ona bi bakayım YouTube da var mı
Ben de sabah Tibet squat dik duruş iiçin bir kaç hareket yapıyorum
C cranial 2. gün
Teşekkür ederim izliyorum hemen
Evet yokmuşBen netflixden izledim bilmiyorum o yüzden ama yoktur diye düşünüyorum
Her tez okuma maddesini gördükçe doktora senin neyine yüksek lisans tezini bile 2 senede yazdın diyorum kendimeİyi geceler.
Bugün:
- 50 sayfa kuramsal okuma
- 1 tez inceledim.
- Şimdi biraz ders dinleyeceğim, uyku durumuma göre 1 saate kadar yolu var.
- 35 dk. yoga
- 30 dk. Jillian Michaels
- 40 dk. fitness
- 30 dk. eliptik
Ya teşekkür ederimHer tez okuma maddesini gördükçe doktora senin neyine yüksek lisans tezini bile 2 senede yazdın diyorum kendimeBazen düşünüyordum ama yok cıks seni gördükçe benlik olmadığını anladım hayatta yapamazmışım böyle. Takdir ettim
Bende işe yürüyerek gittim. Herkese kolaylıklar dilerimmmGünaydın herkese
Kolaylıklar diliyorum hanımlar.
Ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi.
Hedeflerimize ulaşırız umarım.
Merhaba hoş geldiniz tabii ki kapımız her zaman açık. Kendinizden biraz bahseder misiniz? Sizi tanırsak daha iyi sohbet ederizMerhaba kızlar
Ben de size eşlik etmek istiyorum. Yol yorgunuyum dun geldim eve. Miss turkey eşliğinde mutfak temizliyorum :) Akşam arkadaşımıza gideceğiz. Birazdan balkonumda kahve keyfı yapmayı dusunuyorum akşam vakit olursa kitapta okuyacagım