- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
ben yatarken hep sunumu hayal ediyorumDeğil mi ya sunum bakıyoruz onlardan esinleniyoruz:)
Ben yapacağım tarifi günlerce incelerim
domtis buraya,salatalık öne,bekleme yapmayın hadiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yatarken hep sunumu hayal ediyorumDeğil mi ya sunum bakıyoruz onlardan esinleniyoruz:)
Ben yapacağım tarifi günlerce incelerim
canfeb yaaaaAma çok belli ediyorsun bak bana içine içine atican
İndir o elini kirarim haaa
Ben sizin yapacaklarınıza bile sunum bakıyorumben yatarken hep sunumu hayal ediyorum
domtis buraya,salatalık öne,bekleme yapmayın hadiiiiii
işin o kısmı çok eğlenceli olur yaa :)Ben sizin yapacaklarınıza bile sunum bakıyorum
Bazen gelince vavvvvvv diyorum bazen ehhhh şöyle olabilirdi
kız dur o da beni çekemiyormuş içim soğudu biAma çok belli ediyorsun bak bana içine içine atican
İndir o elini kirarim haaa
Ben istedim sende isteTarifi var canım yarın yapmazsa ben yapacağımLabnem yok ama komşudan mı istesem
bana kaç kere şöyle olabilirdi dedin?Ben sizin yapacaklarınıza bile sunum bakıyorum
Bazen gelince vavvvvvv diyorum bazen ehhhh şöyle olabilirdi
Olmaz mı:)işin o kısmı çok eğlenceli olur yaa :)
Hisleriniz karşılıklı demekkız dur o da beni çekemiyormuş içim soğudu bi
ramazan sofranı sayayım mıkız dur o da beni çekemiyormuş içim soğudu bi
Senin ihtiyacın yok yada sen bana hiç sormamış olabilirsin:)bana kaç kere şöyle olabilirdi dedin?
ben genelde spontane yapıyorum
Ben de çok beğenmiştim hatta bayılmıştım:)Yani olmadığına şaşırmıştım ne yalan söyleyeyim:)ramazan sofranı sayayım mı
o şık masanı
itiraf ediyorum,bence sen kazanmalıydın
hala içimde yaradırramazan sofranı sayayım mı
o şık masanı
itiraf ediyorum,bence sen kazanmalıydın
ben hiç sormadım rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum tarifi alıp gidiyorumSenin ihtiyacın yok yada sen bana hiç sormamış olabilirsin:)
Bazıları ile daha çok sohbet ediyoruz.Hatta çekim yaparken bana mesaj yazan birlikte tabak,örtü ayarladığımız bile oluyor:)
tatlıyı hatırlamadım ama sofrası gerçekten çok şıktı.ara ara açıp bakıyorum:)Ben de çok beğenmiştim hatta bayılmıştım:)Yani olmadığına şaşırmıştım ne yalan söyleyeyim:)
Birde kıbrıs tatlısı yapmıştı onun sunumda efsaneydi:)
İlk gün bayağı yoğun oluyorum zor yetişiyorum ama sonraki günlerde istediğin zaman yazabilirsin canım:)ben hiç sormadım rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum tarifi alıp gidiyorum
bu sene inşallah balımhala içimde yaradır
Geçen yıl hazırladığı ramazan sofrasıda öyleydi:)tatlıyı hatırlamadım ama sofrası gerçekten çok şıktı.ara ara açıp bakıyorum:)
mesela benim piliçtopkapıda beklentim vardı olmadı
ramazan da olunca çok şaşırmıştım.gerçekten nasip işi :)
özeli boşver,ekran dondu deİlk gün bayağı yoğun oluyorum zor yetişiyorum ama sonraki günlerde istediğin zaman yazabilirsin canım:)
Mesela şimdi hem size hem özele yazıyorum:)
Olmaz muhabbet ediyorumözeli boşver,ekran dondu de