- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
bu kendimi fasulye sandığım tarif,bileydiiiiiimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kendimi fasulye sandığım tarif,bileydiiiiiimmmmmm
Bak işte demedim miCekilelim bir kenara cekirdegimizi alıp izleyelim daha 3 hafta daha var nede olsa
Mısır'da patlatayim minikim hunimizide takalımCekilelim bir kenara cekirdegimizi alıp izleyelim daha 3 hafta daha var nede olsa
hemen pes et sendeCekilelim bir kenara cekirdegimizi alıp izleyelim daha 3 hafta daha var nede olsa
Tarifi var canım yarın yapmazsa ben yapacağımLabnem yok ama komşudan mı istesemhemen pes et sende
git tarif araştır,sunum araştır
Ama ben yanlış yazmışım bu hafta izleyecez haftaya sponsor fasulyeleru bizi izleyecek yavrumMısır'da patlatayim minikim hunimizide takalım
kız bunlar tembel ayol :)Bak işte demedim mi
pınar labnesi olan komşu da ne bileyimTarifi var canım yarın yapmazsa ben yapacağımLabnem yok ama komşudan mı istesem
OzamaaaanAma ben yanlış yazmışım bu hafta izleyecez haftaya sponsor fasulyeleru bizi izleyecek yavrum
sen beni çekemiyor muydun?benim seni çekemediğim günlere say
40 daire var elbet birinde vardırpınar labnesi olan komşu da ne bileyim
enişteyi ara getirsinTarifi var canım yarın yapmazsa ben yapacağımLabnem yok ama komşudan mı istesem
zaman zamansen beni çekemiyor muydun?
Değil mi ya sunum bakıyoruz onlardan esinleniyoruz:)kız bunlar tembel ayol :)
sanki sunum bize gökten vahiyle iniyo.gözlerim bele olana kadar sunum arıyorum
sabırsızlıkla bekliyorumAma ben yanlış yazmışım bu hafta izleyecez haftaya sponsor fasulyeleru bizi izleyecek yavrum
Eşim bu sıra çok yoğun çalışıyor:)Belki çarşamba günü alabilir:)enişteyi ara getirsin
65 üstüyüm ben de
haberlerde çıkıyo ya polisler getiriyo
insan labneyi nasıl ister ki40 daire var elbet birinde vardır
Kimse kapıyı açmaz yaGrup var oradan yazayıminsan labneyi nasıl ister ki
fazla labneniz varsa bana verseniz
oğlanı gönder bari
Ama çok belli ediyorsun bak bana içine içine aticanniye ifşa ediyorsun? çok ayıp