Kesinlikle teflon olmalı. Omlet teflonda güzel oluyor. Taç alabilirsin annemde taç kullanıyor cok memnunuz. Bende taç alıcam.
ama çelik daha sağlıklı diyolar
canım alıcaksan seramik al , çünkü teflonlar çiziliyolar ne kadar dikkat etsende, çeliklerin altı da çabuk kararıyor.. şimdiki aklım olsa seramik alırdım uzun yıllar kullanırdım . daha evleneli 5 ay oldu bütün teflonlarım çizildi. ben de seramik setlere karar verdim, onlardan alıcam.. pahalı ama kaliteli oluyor işte
bence teflon canım..taç çok kaliteli ve fiyatıda çok uygunmuş
canım ben çelik aldım geçen hafta aryıldızdan çok kaliteliler biz evde de çelik kullanıyoruz bir sorun yok her amaç için hizmet ediyorlar senelerdir bize
Ayşegül çok kararsız kaldım çelik mi teflon mu diye :44:Teflon daha kullanışlı gibime geliyor ama sonuçta çelik de ömür boyu kullanılabilir :44: Sence hangisi canımm
canım dediğin gibi teflon uzun ömürlü değil onun yerine bi kaç boy tava alırsın çelik sahanda az kalan yemekler ısıtılır dolapta saklaması kolay olur ,soslarını falan yaparsın aklına ne gelirse bence çelik en kullanışlısı
aman canım ya omlet seti de ne .. işte seramik bir tava da omlet yapabilirsin. yahut krep tavalarında yapabilirsin. ben bi tane krep tavası almıştım tefalden.. öyle bişe bakabilirsin. altı üstü yumurta değil mi :) aç gözlülüğümüzden yerli yersiz bi ton para veriyoruz ıvır zıvırlara
omlet setini ben de seramik aldım..fiyatı da 169 muş ama indirimli fiyatından 139 a aldım.markası çok ünlüymüş fucci :)
Benim önerimde çelikten yana sanki daha lezzetli oluyorbende hisarın 3lü çelik setini düşünüyorum bakalım kısmetse onu istiyorum set dışındada farklı bir tava bulundurabilirsiniz ben çelik alıcam ama birtanede küçük teflon düşünüyorum oda kullanılır sonuçta huzurla kullanın
Duygucum omlet setini omlet yapmak için değil de daha çok soteleme usulü yemekleri yapmak için kullanmak üzere almak istiyorum. Et sote, tavuk sote, mantar sote gibi yemekleri derin tencereden ziyade sahan setlerinde yapmak daha pratik geliyor ama işte kararsız kaldım teflon mu olsun çelik mi olsun diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?