benim annem normal pilav tenceresinde yapıyor sote işini çokda güzel oluyor tencere tenceredir .. yinede sen bilirsin canım
Çok kompleks düşünüyorum ya bu huyumu hiç sevmiyorum duygu, aslında dediğin gibi, tencere tenceredir, ne gerek var di mi :)
Canım teflon tavam 4 tane var, 3 tane de seramik tavam var, herhalde sahan setini çelik alsam daha mı mantıklı olur :26:
yorumun için teşekkür ederim canımmm
Eki Görüntüle 635840
canım snein böyle tencere setin yokmu bunun içinde büyükde küçükde birsürü tencere var
Canım benim tencere takımım 4 tencereden oluşuyor, resimlerini ekledim
24 cm 5,2 lt Tencere
20 cm 3 lt Tencere
18 cm 2,15 lt Tencere
26 cm 3,5 lt Karnıyarık
Eki Görüntüle 635882 Eki Görüntüle 635883
aynen öyle canım.. satıcılar alıcıyı alsın diye bir özelliğii değiştirip teşvik ediyorlar ve bizlerde ilkkez evlencez diyip alıveriyoruz.. düşünüyorum da bir sürü ıvır zıvır aldım napcam sanki hala da alıyorum.. Parayı kolay kazanmıyoruz ki. Artık bişe almıycam kalan eksikleride evlennce ev dizildikten sonra alırız artık
Eğer çok fazla teflon setin seramik setin varsa çeligi set halinde almasanda olur canım yinede sen bilirsin ama fazla olur birtanede omlet için yeter digerleri var çünkü degiştirip yaparsın sürekli sotelemek için teflonlarda kullanılırbenim fikrim benim almak istedigim şöyle hem fazla yer tutmaz boşu boşuna hemde kullanırım hepsini çelik tencere seti ben yemeklerin çelikte daha lezzetli olduguna ve kullanışlı olduguna inananlardanım bir pilav karnıyarık için teflon tava 2-3 adet teflon tava seti farklı ebatlarda seramik düşünmüyorum çok öneriyorlar ama teflonda aynı işi görüyor vazgeçmiycem teflondan birde çelik omlet seti daha fazlasıda zarar paramıza yazık iki kişi rahat çıkarırız yazı kışı
Evet canım ne geliyorsa başımıza zaten kanaat getiremememizden kaynaklanıyor, sanki yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli...
bence birde seramik tencere seti al onlar sana yeter bence..
benim bi çelik setim var bir de seramik setim var, birde sahan tava almıştım küçüklerden.. sahan tava çok kullanışlı oluyor ekstra bir tane daha ondan alabilirim ama aldığım tencereler yeter.. sanki Dünya mutfagına yemek mi pişiricem. Maharet tencerede değil bizim güzel yemek yapmamızda el tadımızda.
benim bi çelik setim var bir de seramik setim var, birde sahan tava almıştım küçüklerden.. sahan tava çok kullanışlı oluyor ekstra bir tane daha ondan alabilirim ama aldığım tencereler yeter.. sanki Dünya mutfagına yemek mi pişiricem. Maharet tencerede değil bizim güzel yemek yapmamızda el tadımızda.
Yeter mi duygucum, yeni evliyken 2 kişilik yemek yaparken bunlar büyük olmaz mı...
Seramik tencerelerim var canım, 24 cm derin tencere ve 24 cm pilav tenceresi almıştım monetadan...
benm arkadaşım da yeni evli sadece seramikleri kullabıyorum diyor mesela .. yetmezse eger evlenince alırsın dene ve gör önce. ben daha tencere neyim hayatta almam .. 20 yıl yeter o çelikler bana
Nehirnil, ne yapsam omlet seti yerine korkmaz ın junior tencere setleri var ufaklardan. Benim tencere takımımın içeriğini üste ekledim duyguya cevap olarak yazdığım yerde. Bunlar 2 kişilik için büyük kaçmaz mı sence?
Bu seferde 3-4 tane daha tencere seti mutfagın çok kalabalık olmazmı canım seramik setinde varmış az yaparsın fazla olmaz bence tencere setin gayet güzel ek olarak alma bir set daha misafirinde gelicek onlarada kullanıcaksın sonuçta az yapıverirsin yemeklerini yer kaplıyorlar işte ama napalımartı omlet seti alma bence benim fikrim seramik setinde varmış teflon setin fazla olur bitane çelik tava alsan olur canım benimkide seninkiler gibi 4tane falan tencere ama dedigim şekilde alıcam teflonları set degil seramikte almıycam o yüzden omlet setini istiyorum yoksa almazdım yerinde olsam soteleemek için falan fazladan masraflar hep az ve öz olsun az al iyisinden al canım benim önerim
omlet setıde neymış yahu. arkadaşlar gereklı gereksız bı suru şey var pıyasada. yapmayın bukadar cok çeyız almayın. helekı mutfaga. yenı evlı bırı olarak sizi uyarıyorum. mutfagım taşmış durumda. okadar ıvır zıvır almışımkı sığdıramıyorum.inanın tencere setın ebıle celık çok gereksz teflon yeter artar bıle
abartmayın benım gıbı
Hanımlar siz bitanesinizzSayenizde daha realist düşünüp gereksiz eşya yığınına dönüştürmeyeceğim mutfağımı inşallah
Sahan setinden vazgeçtim, korkmaz junior serisinden de vazgeçtim, en azından evlenene kadar;
evlendikten sonra zaruri ihtiyaç görürsem ancak o zaman alırım.
Bana karar vermemde büyük yardımı dokunan arkadaşlarımdan en başta duygu, ayşegül, nehirnil ve son olarak evli bir bayan olarak tecrübelerini paylaşan sibelim adlı arkadaşıma çoook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?