• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omlet seti?

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
canlar merhaba yine ben :3:

yav gece gece kurcalayacak şey kalmadı sanki, aklımı omlet seti kurcaladı :37:

omlet seti bakınıyorum da çelikler mi daha kullanışlı olur teflonlar mı?

çelik setlerden korkmazın var güzel görünüyorlar,

teflon set olarak da taç marka buldum fiyatı da 55 tl

Sizce teflon mu çelik mi almalı omlet setini :31:

Kesinlikle teflon olmalı. Omlet teflonda güzel oluyor. Taç alabilirsin annemde taç kullanıyor cok memnunuz. Bende taç alıcam.

bence teflon canım..taç çok kaliteli ve fiyatıda çok uygunmuş :16:

canım alıcaksan seramik al , çünkü teflonlar çiziliyolar ne kadar dikkat etsende, çeliklerin altı da çabuk kararıyor.. şimdiki aklım olsa seramik alırdım uzun yıllar kullanırdım . daha evleneli 5 ay oldu bütün teflonlarım çizildi. ben de seramik setlere karar verdim, onlardan alıcam.. pahalı ama kaliteli oluyor işte

Son düzenleme:
Kesinlikle teflon olmalı. Omlet teflonda güzel oluyor. Taç alabilirsin annemde taç kullanıyor cok memnunuz. Bende taç alıcam.

Omlet çelikte yapışıyor cidden

Ben omlet setini omlet yapmaktan ziyade sote usulü yemekleri yapmak için almayı planlıyorum canım. Sote yemekleri derin tencereden ziyade omlet seti gibi çok derin olmayan yayvan tencerelerde yapmak daha pratik oluyor diye almak istiyorum aslında.

Yorumun için teşekkürler canım :16:

ama çelik daha sağlıklı diyolar:31:

Öyle ama zaten 4lü çelik tencerem var, omlet setinin dışında korkmazın minik tencerelerinden almak istiyorum çünkü yeni evliyken büyük tencere kullanamaz insan, illa 2 kişilik ufak tencereler lazım. Omlet setini de çelik alırsam çelik tencere dolacak dolaplar :50: Ayy bilemedim neye karar vereceğimi ama sanki teflonlar daha kullanışlı gibi.

canım ben çelik aldım geçen hafta aryıldızdan çok kaliteliler biz evde de çelik kullanıyoruz bir sorun yok her amaç için hizmet ediyorlar senelerdir bize:1:

canım alıcaksan seramik al , çünkü teflonlar çiziliyolar ne kadar dikkat etsende, çeliklerin altı da çabuk kararıyor.. şimdiki aklım olsa seramik alırdım uzun yıllar kullanırdım . daha evleneli 5 ay oldu bütün teflonlarım çizildi. ben de seramik setlere karar verdim, onlardan alıcam.. pahalı ama kaliteli oluyor işte

Canım monetadan 24 cm derin tencere ve 24 cm pilav tenceresi, 20-26 cm tava ve 28 cm wok tavam var, omlet setini seramik almak bana biraz lüks gibi geliyor şuan ama yorumun için yine de çoook teşekkürler yasemincimm :16:

canım ben çelik aldım geçen hafta aryıldızdan çok kaliteliler biz evde de çelik kullanıyoruz bir sorun yok her amaç için hizmet ediyorlar senelerdir bize:1:

Ayşegül çok kararsız kaldım çelik mi teflon mu diye :44:Teflon daha kullanışlı gibime geliyor ama sonuçta çelik de ömür boyu kullanılabilir :44: Sence hangisi canımm

Ayşegül çok kararsız kaldım çelik mi teflon mu diye :44:Teflon daha kullanışlı gibime geliyor ama sonuçta çelik de ömür boyu kullanılabilir :44: Sence hangisi canımm

canım dediğin gibi teflon uzun ömürlü değil onun yerine bi kaç boy tava alırsın çelik sahanda az kalan yemekler ısıtılır dolapta saklaması kolay olur ,soslarını falan yaparsın aklına ne gelirse bence çelik en kullanışlısı

aman canım ya omlet seti de ne .. işte seramik bir tava da omlet yapabilirsin. yahut krep tavalarında yapabilirsin. ben bi tane krep tavası almıştım tefalden.. öyle bişe bakabilirsin. altı üstü yumurta değil mi :) aç gözlülüğümüzden yerli yersiz bi ton para veriyoruz ıvır zıvırlara

omlet setini ben de seramik aldım..fiyatı da 169 muş ama indirimli fiyatından 139 a aldım.markası çok ünlüymüş fucci :)

canım dediğin gibi teflon uzun ömürlü değil onun yerine bi kaç boy tava alırsın çelik sahanda az kalan yemekler ısıtılır dolapta saklaması kolay olur ,soslarını falan yaparsın aklına ne gelirse bence çelik en kullanışlısı

Evet canım aslında dediğinde haklısın...

aman canım ya omlet seti de ne .. işte seramik bir tava da omlet yapabilirsin. yahut krep tavalarında yapabilirsin. ben bi tane krep tavası almıştım tefalden.. öyle bişe bakabilirsin. altı üstü yumurta değil mi :) aç gözlülüğümüzden yerli yersiz bi ton para veriyoruz ıvır zıvırlara

Duygucum omlet setini omlet yapmak için değil de daha çok soteleme usulü yemekleri yapmak için kullanmak üzere almak istiyorum. Et sote, tavuk sote, mantar sote gibi yemekleri derin tencereden ziyade sahan setlerinde yapmak daha pratik geliyor ama işte kararsız kaldım teflon mu olsun çelik mi olsun diye :44:

omlet setini ben de seramik aldım..fiyatı da 169 muş ama indirimli fiyatından 139 a aldım.markası çok ünlüymüş fucci :)

Fucci markasını yeni duydum canım, omlet setine o kadar para vermeye kıyabilir miyim bilmiyorum canım ama önerin için sağol helencimm :16:

Benim önerimde çelikten yana sanki daha lezzetli oluyor :56: bende hisarın 3lü çelik setini düşünüyorum bakalım kısmetse onu istiyorum :16: set dışındada farklı bir tava bulundurabilirsiniz ben çelik alıcam ama birtanede küçük teflon düşünüyorum oda kullanılır sonuçta huzurla kullanın :16::nazar:

Benim önerimde çelikten yana sanki daha lezzetli oluyor :56: bende hisarın 3lü çelik setini düşünüyorum bakalım kısmetse onu istiyorum :16: set dışındada farklı bir tava bulundurabilirsiniz ben çelik alıcam ama birtanede küçük teflon düşünüyorum oda kullanılır sonuçta huzurla kullanın :16::nazar:

Canım teflon tavam 4 tane var, 3 tane de seramik tavam var, herhalde sahan setini çelik alsam daha mı mantıklı olur :26:

yorumun için teşekkür ederim canımmm :16:

Duygucum omlet setini omlet yapmak için değil de daha çok soteleme usulü yemekleri yapmak için kullanmak üzere almak istiyorum. Et sote, tavuk sote, mantar sote gibi yemekleri derin tencereden ziyade sahan setlerinde yapmak daha pratik geliyor ama işte kararsız kaldım teflon mu olsun çelik mi olsun diye :44:

benim annem normal pilav tenceresinde yapıyor sote işini çokda güzel oluyor tencere tenceredir .. yinede sen bilirsin canım

Back
X