• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre faciası

Ombre yaptırmayı düşünüyorum ama bu facialar yüzünden cesaret edemiyorum.

Saçımı da hiç boyamadım daha, kötü olursa komple boyarım diyemiyorum.
Kendin alıp yapsan daha iyi çok profesyonel olmasada böylede olmaz yabi direk setler var bak bi istersen bence cok basitde ;)

Bu ombre değil, güzel bir ombre bile zamanla çiğleşip kötü bir renk alıyor. Gri şampuanla biraz düzeltebilirsiniz belki ama 1 ay sonra başka bir yere gidip düzelttirin derim

Sadece bir yerden fiyat aldım. 350 lira dedi.

Acaba piyasası ne kadar bibi?
Valla değişiyor ama iyi bir kuaförde daha pahalı olabilir instagramda bakabilirsin çok güzel yapanlar var önce sonrasına bakarak kuaför secebilirsin :KK51:
Fiyatlara göre düşün ;)

Eklentiler

• Screenshot_20180205-220511.jpg
    Screenshot_20180205-220511.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 53
Valla değişiyor ama iyi bir kuaförde daha pahalı olabilir instagramda bakabilirsin çok güzel yapanlar var önce sonrasına bakarak kuaför secebilirsin :KK51:
Fiyatlara göre düşün :KK66:

Zaten fiyat aldım dediğimi oradan buldum. Ben çok hafif ve doğal istiyorum:KK8: 350 için de indirimli dedi ama Aslı var mı bilmiyorum

Bi tık daha açık olsun bari o kadar para vericen :)

Dediğim gibi saçıma daha önce hiçbir şey yapmadım boya/açma vs.

O yüzden çok radikal bi değişime gitmek istemiyorum:KK23:

Hatta hiç ombre yaptırmayıp sadece Brezilya fönü mü yaptırsam diyorum ama sanırım renk değişimi daha iyi olacak.

Dediğim gibi saçıma daha önce hiçbir şey yapmadım boya/açma vs.

O yüzden çok radikal bi değişime gitmek istemiyorum:KK23:

Hatta hiç ombre yaptırmayıp sadece Brezilya fönü mü yaptırsam diyorum ama sanırım renk değişimi daha iyi olacak.
Bence ombre yaptır yaşın kaçtı canım o_O benimde saçlar uzun bu ara kestirmeyi düşünuyorum kafamda deli sorular

27ye 1 ay kaldı:KK52:

Kestirmek konusunda çok cesurum, kısacık erkek saçı dahi kullandım lise dönemimde:confused:
Bende çok yaptırdım öyle ama şimdi bi türlü kestiremedim bende 37 memnun oldum :deli:
Dediğim gibi yaptır ama bir tık daha açık olsun az biraz belli olsun senin attıkların güneşten açılmış gibi sanki :KK51:

iyi de bu ombre değil ki direk saçı açmış hatta açamamış
bir süre bekleyin işlem yapmayın bakım yapın sonrada düzgün bir kuaföre gidin

Ben isterim isim. Saçta hafif turunculuğa bile benim kadar takıntılı birine ilk kez denk geliyorum. Sizin kuaförünüz boya konusunda beni tatmin edebilir gibi hissettim.
Kesinlikle eder.
Adamlar zaten bu konuda çok iyiydi, benim mikroskopla ancak görünecek turunculuklara bile geçirdiğim krizlerden sonra artık aştılar yani ve hiç saç yıpratmayan yakmayan ürünler kullanıyolar kaç kere üstüste açtırdım vs. hiç yanma ve yıpranma olmadı.
Özelden yazıyorum isim size :)

kadın çırağına yaptırdı kendisi başkasıyla ilgileniyodu direktifler verdi ama çırak beceremedi galiba. Kadın bigün gel de turunculukları düzeltelim dedi ama ben gitme konusunda emin değilim tekrar açma işlemi yapılınca saçlarım koparsa bu halimi mumla ararsam diye de korkuyorum bi yandan
belli zaten usta isi degil.cila ile kirmayi deneyebilirsiniz.ama benim tavsiyem acma yaptirmayin tekrar.gecmis olsun...

Arkadaşlar dün güzel yapacağına inandığim bi güzellik merkezine gittim ve ombre yaptırdım ama gelin görün ki onlara gösterdiğim fotograftaki saça pek benzemedi çok fazla sarı oldu ve yer yer turuncumsu renkler oldu üst katta. Zaten çok fazla işlem gördü saçım daha fazla yıpranmasın diye tekrar gitmek de istemiyorum. Daha önce ombre yaptıran arkadaşlar yıkandıkça açılır mı bu renk? Zamanla rengi oturur güzelleşir diyorlar ama bilemedim. Bide sizlere sormak istedim.
Bende ayni faciaya ugradim sacim taranamaz hale geldi kestirdim sarilar cok yukarda ensede hic sari yok sacmaladilar yani para bile odemedim batirdilar sacimi bayaa zaman gecti ustunden uzadikca kestiriyorum kendi sacim geliyor boyamiyorum daha

Back